#MasterChefGR: Αποκάλυψε τα πάντα για την αποχώρηση της - O τσακωμός και οι συμπάθειες!

0

Καλεσμένη σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου-Κου" βρέθηκε η παίκτρια, που αποχώρησε χθες από το διαγωνισμό μαγειρικής. Η Νικολέτα Ταβουλάρη αποκάλυψε τα πάντα σχετικά με την αποχώρηση της, αλλά και τη συμβίωση στο σπίτι του "MasterChef"!

«Θεωρώ ότι προσπαθούσαν να με βοηθήσουν, αλλά με το να μου μιλάνε όλοι μαζί δεν έβγαινε κάποιο αποτέλεσμα στα αυτιά μου. Δεν άκουγα», είπε η Νικολέτα, η οποία δεν έριξε ευθύνες στους συμπαίκτες της, αφού καθώς είπε για την ίδια ήταν μια μέρα που δεν είχε καλή διάθεση και αυτό την αποσυντόνισε…

«Σαν άνθρωπος εγώ είμαι της φυγής. Στην Αγγλία δεν έμεινα ποτέ παραπάνω από ένα χρόνο. Ερχόμουν Ελλάδα, έφευγα Αγγλία. Έκανα συνέχεια αυτό το ταξίδι. Είχα τάσεις φυγής, οπότε με τράβαγε έξω.

Ήλπιζα ότι θα έφευγα. Γιατί τα είχα παρατήσει. Από το πρωί που σηκώθηκα, ήξερα ότι σίγουρα η δοκιμασία κρύβει γλυκό. Οπότε… δεν είμαι ικανή να φτιάξω γλυκό, δεν θα τα καταφέρω. Σου έχει τύψει ποτέ να ξυπνήσεις ένα πρωί και να πεις δεν είμαι καλά και πραγματικά η μέρα σου να μην πάει καλά. Έπαθα ακριβώς αυτό το πράγμα. Ίσως ήταν η αποχώρηση, ίσως ήταν μικροτσακωμοί που υπήρξαν στο σπίτι την προηγούμενη μέρα. Υπήρχαν εντάσεις πέρα από την πλάκα. Ήμασταν 22 άτομα διαφορετικά. Ήταν διαφορετικό από τη ζωή μας έξω και δύσκολο να βρούμε τις ενώσεις μας όλοι.»

Η Νικολέτα Ταβουλάρη, απαντώντας για το αν ένιωσε πως κάποιος παίκτης την έβλεπε ανταγωνιστικά, κατονόμασε τον Χρήστο λέγοντας: «Εγώ δεν είδα ποτέ κάποιον ανταγωνιστικά, αυτοί με είδαν. Πιο έντονα αυτό το αισθάνθηκα από τον Χρήστο. Είναι ένα παιδί που πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να έχω την εμπειρία του. Αλλά όταν το παίζεις και έχεις μια παραπάνω έπαρση, ή ένα τουπέ, δεν σε βγάζει πουθενά.»

«Η Μάγκι είναι η μεγάλη μου λατρεία. Είναι ένας άνθρωπος που όλο αυτό το χρονικό διάστημα κάνω παρέα μαζί της, όπως και με τη Χριστίνα Αργυρούδη. Ήμασταν μαζί από την αρχή. Φτάσαμε και στο σπίτι. Έμεινα εγώ με την Μάγκι. Ήταν ο άνθρωπος που με στήριζε όταν έβλεπε ότι πέφτω, ερχόταν και μου έλεγε «νομίζω ότι πρέπει να ξυπνήσεις».

«Είχα τσακωθεί με τον Συμεωνίδη. Είναι δάσκαλος. Δεν γλιτώνεις από τον Συμεωνίδη. Είναι καλό παιδί, αλλά ρε παιδί μου κι εσύ σταμάτα να μιλάς τόσο πολύ και να επιδεικνύεις τα πάντα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !