H Δούκισσα Νομικού αποχαιρέτησε τους διαδικτυακούς της φίλους λίγο πριν τον τοκετό!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με μια ανάρτηση
στην προσωπική της ιστοσελίδα, θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους της η Δούκισσα Νομικού, λίγες εβδομάδες πριν μπει στο μαιευτήριο για τον ερχομό του μωρού της.

Η παρουσιάστρια μέσα στο μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε, αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδιά της, ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική της επιστροφή, αλλά και όλα όσα ετοιμάζει για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα τώρα, λίγες ημέρες πριν τον ερχομό του γιου μας, να κάνω ένα διάλειμμα από την καθημερινή μας επικοινωνία μέσα από το Dutchesss Daily. Θέλω να προετοιμαστώ και να αφιερωθώ πλήρως στο μικρό μου πλασματάκι. Θέλω να είμαι εκεί, θέλω να είμαι δίπλα του, θέλω να είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Όπως ήταν και η δική μου μανούλα. Ξέρω πως θα μου λείψετε, ήδη μου λείπετε, αλλά είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε.

Βέβαια, για να μην μας πάρουν και τα ζουμιά, δεν θα γλιτώσετε έτσι εύκολα από εμένα. I'll be back (τύπου απειλή). Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα, γιατί πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψω και τηλεοπτικά (μην με ρωτάτε πού και πώς, δεν έχω ιδέα ακόμη) αλλά και διαδικτυακά, πιο ανανεωμένη και πιο... μανούλα από ποτέ»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !