Dancing with the stars: Το κινηματογραφικό σκηνικό, ο νέος ρόλος του Πούμπουρα, και η αποχώρηση...

0

ΤΟ 5ο LIVE: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ

Ένα ξεχωριστό “Dancing with the Stars”, παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου. Μία βραδιά αφιερωμένη στο σινεμά και φυσικά στον χορό. Αγαπημένα soundtrack, ένα πλατό ως άλλο κινηματογραφικό σκηνικό με μοναδικές φωτορεαλιστικές απεικονίσεις, και τα 12 αστέρια μας με τους παρτενέρ τους, να μας παρασέρνουν σε ένα κινηματογραφικό χορευτικό ταξίδι, μεταφέροντας επί σκηνής, ταινίες όπως James Bond, Twilight, Slumdog Millionaire, 8 mile, Pulp Fiction, Ζορό, o Τελευταίος των Μοϊκανών, με διαφορετικές και εντυπωσιακές χορογραφίες.

Η Ευαγγελία Αραβανή καλοσώρισε κοινό, τηλεθεατές και κριτική επιτροπή. Οι 4 κριτές μας, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας ,σχολίασαν με το δικό τους στυλ ο καθένας τους διαγωνιζομένους, και ο Σάββας Πούμπουρας στο backstage είχε αυτή τη φορά και έναν επί πλέον ρόλο. Κάθε ζευγάρι παραλάμβανε ένα όσκαρ δικής του έμπνευσης... 

Το ζευγάρι που αποχαιρέτησε το “Dancing with the Stars” ήταν η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Κετσερίδης, οι οποίοι έφεραν στη σκηνή την ταινία, “Burlesque”, χορεύοντας Foxtrot, το τραγούδι ,“I’m a good girl”, της Christina Aguilera. Έτσι, ολοκληρώθηκε και το 4ο live… Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 21:00, στον ΑΝΤ1.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετέχοντας στην ψηφοφορία, συμβάλλουμε όλοι στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού, Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !