Σάσα Σταμάτη: Aυτά τα πρόσωπα θα είναι στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ - Ποιος ο τίτλος της εκπομπής;

1

Το ότι η Σάσα Σταμάτη αναλαμβάνει εκπομπή στο ΣΚΑΪ είναι πλέον γνωστό. Η γνωστή δημοσιογράφος θα παρουσιάσει αυτό που τόσο πολύ ήθελε. Ποια πρόσωπα, όμως, θα την πλαισιώνουν;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου-Κου", η εκπομπή θα ονομάζεται "Oh La La" και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σάββατο.
Στην εκπομπή θα συμμετέχουν εναλλάξ 3 παίκτριες από το "My Style Rocks": η Ραμόνα Βλαντή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στο πάνελ θα βρίσκονται μόνιμα η Γεωργία Γεωργίου, που την γνωρίσαμε μέσω της "Ελληνοφρένειας" και ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο οποίος θα επικεντρωθεί σε θέματα σχετικά με το "Survivor". Guest στην εκπομπή θα είναι ο Χάρης Λεμπιδάκης, αλλά και η Ευρυδίκη Βαλάβανη, η οποία, όπως φαίνεται, θα "κατασκηνώσει" μόνιμα έξω από τα τηλεοπτικά πλατό.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φτανει πια με αυτη τη Βαλαβανη τη βαρεθηκαμε ,κ τι της βρισκουν πια η κοπελα βγαινει στο εδω survivor με υφος λες και θα παρουσιασει δελτιο ειδησεων.Περιμενα να δω κατι καλυτερο σε αυτην την εκπομπη κ οχι να την αφησουν στη τυχη της οπως εκαναν με το εδω ,δηλαδη δε μπορουσαν να σκεφτουν μια καλυτερη ομαδα?τι να κανει η Σασα μονη της?δυσκολο η εκμπομπη με τησυγκεκριμενη ομαδα να χτυπησει τα αποκαλυπτικα επρεπε να φτιαξουν κατι αναλογο με την αντιπαλη εκπομπη με ανθρωπους που ξερουν να χειροζονται τα θεματα αυτα με Βαλαβανη και Τουνη τα αποκαλυπτικα δε πεφτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !