Μετά την ήττα της μπλε ομάδας στην ομαδική δοκιμασία του Masterchef τα μέλη της διαγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία αλλά και τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Ωστόσο κατά τη ψηφοφορία των υποψηφίων φαίνεται πως η Νικόλ, που συγκέντρωσε 7 ψήφους και ήταν υποψήφια προς αποχώρησε, δεν χάρηκε ιδιαίτερα με την υπόδειξη του αντιπάλου της από τον αρχηγό της ομάδας της, τον Χρήστο, ο οποίος επέλεξε τον Χαράλαμπο και όχι τον Μάριο (που είχαν συγκεντρώσει από 3 ψήφους έκαστος) όπως είχαν συμφωνήσει -κατά την παίκτρια- να ορίσει ως υποψήφιο.


Η Νικόλ δεν έκρυψε την ενόχλησή της, αφού κατά τη γνώμη της ο συμπαίκτης της δεν τήρησε τη συμφωνία που είχαν κάνει, λέγοντάς του: «Δεν είσαι άντρας για μένα». Μάλιστα, η ίδια έκανε λόγο για στρατηγική από την πλευρά του Χρήστου Γλωσσίδη, ο οποίος ψήφισε τον Χαράλαμπο για να διαγωνιστεί μαζί της καθώς είναι πιο αδύναμη παίκτρια και να βγει εκτός παιχνιδιού.


Μετά τη μονομαχία μεταξύ Νικόλ και Χαράλαμπου, το πιάτο του παίκτη από την Κύπρο κέρδισε τη ψήφο εμπιστοσύνης των κριτών και έτσι παρέμεινε στο MasterChef με τη Νικόλ να αποχωρεί.  


Πηγή:yupiii.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]