Θα επιστρέψει και το κοινό;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Από σήμερα θα προβάλλεται το "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" στις 11.30 το βράδυ, επιστρέφοντας στην παλιά της θέση. Σας θυμίζουμε ότι τις περισσότερες φορές, η τηλεθέαση ξεπερνούσε το 24%, παίζοντας στα ίσα με τα πολύ ακριβά προγράμματα, όπως το "The Voice" και το "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Η απόφαση του ΑΝΤ1, όμως, να "μετακομίσει" τη σειρά στις 9 το βράδυ, κατέστρεψε τη σειρά, περιορίζοντας την σε μονοψήφια ή σε πολύ χαμηλά διψήφια.

Μετά από περίπου 3 μήνες, που επικρατεί αυτή η κατάσταση, το σήριαλ θα επιστρέψει στη ζώνη που το αγαπήσαμε και θα φανεί αν θα επιστρέψει και το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που μόνο δεδομένο δεν είναι αφού είναι γνωστό πως οι τηλεθεατές τιμωρούν πολύ συχνά τα κανάλια όταν δεν τους σέβεται με τις απότομες και αδικαιολόγητες αλλαγές στο πρόγραμμα.

Ο πήχης για την ώρα δεν είναι πολύ υψηλός και ο πρώτος στόχος είναι να ανεβαίνει σταδιακά η σειρά σε νούμερα. Στόχος και των ανθρώπων της σειράς, αλλά και του καναλιού είναι η σημαντική άνοδος της τηλεθέασης, ώστε να δοθεί πράσινο φως και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μακαρι να ανεβει η τηλεθεαση γιατι ειναι μια πραγματικα πολυ καλη σειρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετα τα χθεσινα μονοψηφια, τελος οριστικα για το synday live

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα ρε ένα πανικό που τους έπιασε 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακαρι αλλα δε το νομιζω το σηριαλ αυτο σταθεροποιηθηκε εδω και καιρο σε ποσοστα τηλεθεασης δεν θα αλλαξει κατι,πιο ευκολο θα ηταν να το δει ο κοσμος στις 9 που αρχιζε κ να αλλαξει μετα να δει survivor(που ετσι κ αλλιως 5-10 λεπτα επαιζαν μαζι λογω των hilights)παρα να δει μισο επεισοδιο survivor και να το γυρισει μετα στα παληκαρια,ειναι περιεργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα το ξαναπώ!Κάποιος που λάτρεψε τη σειρά στις 11 αλλά στις 9 δεν την έβλεπε(γτ έχει παιδιά γτ βλέπει Σόι και Μουρμούρα γτ δεν προλαβαίνει....) δε θα καθίσει να ξαναδεί τη σειρά στις 11 από τη στιγμή που έχει χάσει 25 επεισόδια.Ας παίξουν σε επανάληψη αυτά που προβλήθηκαν στις 9 αν και τώρα είναι αργά. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει τα Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !