Ο Γιώργος Μητσικώστας μιμείται τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Παύλο Πολάκη μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1!

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20.40, ο ταλαντούχος δημιουργός δίνει ρεσιτάλ σάτιρας στην εκπομπή του «The Mitsi show», που κατάφερε να «αναστήσει» ακόμα και τα νούμερα τηλεθέασης της Δημόσιας Τηλεόρασης. Κι επειδή μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή, οι καλύτερες μιμήσεις από το «Mitsi show» προβάλλονται στην ΕΡΤ1 και κάθε Κυριακή στις 07.00, με βίντεο που ξεχώρισαν και μας έκαναν να... κλάψουμε από τα γέλια.

«Με το που μπήκα στο στούντιο ένιωσα σαν να μην είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία σατιρική εκπομπή μου στο Epsilon. Περισσότερο, όμως, αισθάνθηκα όπως την περίοδο που ήμουν στον Alpha, γιατί στην ΕΡΤ συνάντησα μια σπουδαία επαγγελματική ομάδα από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να δημιουργούμε τις περούκες και να γράφουμε τα κείμενα» είπε ο Γιώργος Μητσικώστας στην «Espresso» και συμπλήρωσε:

«Η έκπληξη για τους περισσότερους ήταν ότι στην ΕΡΤ μπορώ και μιμούμαι τον Αλέξη Τσίπρα, τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον Παύλο Πολάκη, ακόμη και την Κατερίνα Ακριβοπούλου, που εργάζεται στο κανάλι. Ειλικρινά σου λέω ότι κανείς δεν μου έχει πει κάτι. Τις προηγούμενες ημέρες, μιλώντας με τον Βασίλη Ταλαμάγκα, συμφωνήσαμε ότι κάνω σάτιρα σε όλους και όχι σε έναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]