Ανατροπή σχεδίων για την «Παρθένα Ζωή»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Το τελευταίο
διάστημα πολλά γράφονται και ακούγονται σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της καθημερινής κομεντί του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή». Οι συντελεστές μπορεί να σταμάτησαν τα γυρίσματα, την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, στο 110ο επεισόδιο αλλά πληροφορίες θέλουν τους υπεύθυνους να σκέφτονται σοβαρά να δώσουν παράταση επεισοδίων στη σειρά, καθώς χάρη στην έλευση νέων προσώπων όπως αυτή του Αλέξανδρου Σταύρου αλλά και στις ανατρεπτικές εξελίξεις έχει καταφέρει να ανεβάσει ακόμα παραπάνω τα νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, οι συντελεστές της σειράς αναμένουν στο ακουστικό τους για να ακούσουν τις ευχάριστες εξελίξεις.

Πηγή: Τv menu

Δείτε ακόμα: Ζητούν με έγγραφο από Μακεδονικό προιόν να αφαιρέσει τον όρο Μακεδονία από την συσκευασία του

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επιτέλους!!Τα νούμερα έχουν ανέβει και τα νεανικά του είναι από τα υψηλότερα του Αντέννα.Θα ήταν άδικο να σταματήσει άδοξα, τη στιγμή που τα παλληκάρια κάνουν κάτω από 10% και δεν κουνιούνται από την prime time!!!Θα ήθελα το σχολιασμό σας κ. Αρτεμιάδη:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να σταματήσει. Είναι μία σειρά που κάνει νούμερα κοντά στο 20%. Ο κόσμος τη βλέπει...Όσο για τα παλληκάρια, έχεις δικιο αλλά μη ξεχνάμε ότι ο Λάτσιος έχει "τύψεις" που κατέστρεψε τη σειρά με την αλλαγή του προγράμματος και για αυτό δεν πρόκειται να έχουμε κόψιμο.

    Μέσα στις επόμενες μέρες, πάντως, στο "Mediatown" θα ξεψαχνίσουμε όλες τις λανθασμένες στρατηγικές που ακολούθησε από το καλοκαίρι ο ΑΝΤ1 και το πως όλο αυτό μπορεί να διορθωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λαθος με αυτη τη σειρα ειναι η αδυναμη σεναριακη ομαδα.Ο Καλκοβαλης και οι συνεργατες τους δε φημιζονται για τις επιτυχιες τους στην τηλεοραση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !