Σφοδρό τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Βρεττό: Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη!

0
Νωρίς το πρωί, το κυπριακό site showtimecy αποκάλυψε πως πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται τα στοιχεία του. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το διαλυμένο αυτοκίνητο του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Πώποτα και της Άριας Καλύβα στο​ protothema, στο αμάξι ήταν ο Ηλίας Βρεττός. Ο τραγουδιστής επέστρεφε από βραδινή διασκέδαση, έχοντας μαζί του μια κοπέλα, η οποία  οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Ο Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε σήμερα το πρωί, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Πριν λίγο, ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης, έκαναν τις πρώτες δηλώσεις για την κατάσταση του Ηλία Βρεττού.

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη. Από τη στιγμή που όπως σας είπα διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.

Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», είπε μεταξύ άλλων ο ορθοπεδικός Μανώλης Δασκαλάκης.




Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !