Μαρία Χάνου: Αποκαλύπτει τη βιασύνη τής παραγωγής να κλείσει το καστ της ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ...

0
Η Μαρία Χάνου υποδύεται την αντισυμβατική Βέλη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όπου με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη συνθέτουν το τέταρτο ζευγάρι της σειράς. Οι μεγαλύτεροι, όμως, πιθανόν να θυμούνται ότι η όμορφη Μαρία, η οποία είναι κόρη δύο πολύ καλών ηθοποιών, της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου, πριν εμφανιστεί φέτος στο σίριαλ του Alpha, είχε πρωταγωνιστήσει σε ηλικία 11 χρόνων στο σίριαλ του Mega, «Οι μάγισσες της Σμύρνης» (2005), υποδυόμενη την Κατίνα σε παιδική ηλικία.

Η πολλά υποσχόμενη ηθοποιός μιλάει στην «Espresso» και την Τεριάννα Παππά για τη σχέση της με τους διάσημους γονείς της, τη σειρά που την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο, και τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της... 

«Φυσικά και παρακολουθούσα το σίριαλ. Το έβλεπα από την πρώτη κιόλας χρονιά. Ήταν μια σειρά η οποία ξεχώρισε από οτιδήποτε άλλο υπήρχε στην τηλεόραση, και συνέχισε να κρατάει ψηλά το επίπεδο» ,αναφέρει και συνεχίζει με το πώς βρέθηκε κι αυτή στη μεγάλη παρέα της «Μουρμούρας». «Πέρασα από κάστινγκ το καλοκαίρι, όπως και πολύς κόσμος. Υπήρχε άγχος, αλλά έγιναν όλα τόσο ξαφνικά. Μέσα σε δύο μέρες με κλείσανε. Ήδη τα υπόλοιπα ζευγάρια είχαν αρχίσει γυρίσματα και βιάζονταν πάρα πολύ από την παραγωγή. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι έγινε», μας λέει, αναφέροντας ,ωστόσο, ότι είχε πολύ άγχος, διότι για εκείνη ήταν κάτι καινούργιο.

Δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε και για την αντίδραση των γονιών της στην απόφασή της να ακολουθήσει τον επαγγελματικό τους δρόμο.

«Ούτε με ενθάρρυναν αλλά ούτε με απέτρεψαν από το να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην ήθελαν πότε ο ένας και πότε ο άλλος, όμως ,όσο έβλεπαν ότι εγώ το επιθυμώ πολύ ήταν στο πλευρό μου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ αγχώθηκα όταν ήμουν σπουδάστρια στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, γιατί φοβόμουν τη σύγκριση μαζί τους και για τα πράγματα που θα μπορούσε να πει ο κόσμος προκαταβολικά, πριν καν με δει. Δεν ήταν όμως τόσο σοβαρά», τονίζει και κατόπιν αναφέρεται στη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της. «Επειδή η τηλεόραση ήταν κάτι πρωτόγνωρο, έπρεπε να έχουμε μια καλή σχέση. Δεν χρειάστηκε, λοιπόν, πολύς χρόνος. Ανακαλύψαμε σύντομα ότι έχουμε κοινό χιούμορ και περνάμε καλά. Το τελευταίο βέβαια οφείλεται και στο συνεργείο της σειράς. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά, μας αγκάλιασαν κατευθείαν, και, παρότι εκείνοι γνωρίζονταν πέντε χρόνια, μας υποδέχτηκαν τόσο ζεστά που αμέσως γίναμε μέρος αυτής της οικογένειας».

Αυτήν την περίοδο η Μαρία εμφανίζεται στην παράσταση «Ράφτης κυριών» στο θέατρο Από Μηχανής, ενώ από τις 5 Μαρτίου θα βρίσκεται στον θίασο της παράστασης «Δον Κιχώτης» του Μιχαήλ Θερβάντες, σε σκηνοθεσία του πατέρα της Ταξιάρχη Χάνου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !