Έφτιαξαν την κρέμα που εξαφανίζει ρυτίδες, ακμή γήρανση με απίστευτη τεχνολογία και οι μεγάλες εταιρείες προσπαθούν να τους εξαφανίσουν με κατηγορία για γέλια

0
Η τεχνολογία των προβιοτικών στα καλλυντικά είναι ένα από τα νεοτέρα επιτεύγματα της επιστήμης και των κλινικών ερευνών της κοσμητολογίας. Έφτασε πλέον και στην Ελλάδα η κρεμά όπου αφήνει τις γυναίκες με το στόμα ανοιχτό και το πρόσωπο αψεγάδιαστο.
Ο λόγος για την Νέα Rejuvance Cream της Namleen η οποία έρχεται από το Βέλγιο και έχει ήδη ενθουσιάσει τον κόσμο της ομορφιάς και του θεάματος με τα αποτελέσματά της. Σκοπός της εταιρίας όπως δηλώνει εκπρόσωπος της, ήταν να κάνει την εισαγωγή της στην Ελληνική αγορά σταδιακά μέχρι το κοινό να μάθει τα οφέλη της κρέμας αλλά κυρίως την δράση των προβιοτικών.
rejuvence-probiotic-namleen.jpgTo παράδοξο είναι ότι το ερευνητικό κέντρο κλινικών ερευνών και εργοστάσιο παραγωγής της συγκεκριμένης κρέμας μετά από την τοποθέτηση της μαγικής κρέμας στην αγορά δέχεται έναν τεράστιο πόλεμο εκατομμυρίων ευρώ από τα παγκόσμια μεγαθήρια του κόσμου των καλλυντικών κάνοντάς τους δεκάδες μηνύσεις μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες να εξαγοράσουν την πατέντα των προβιοτικών. Οι μεγάλες εταιρείες προσπαθούν να ανακόψουν την ραγδαία ανοδική πορεία της κρέμας στην αγορά με την απίστευτη κατηγορία ότι δεν πρόκειται για καλλυντικό αλλά για φυσικό βάμμα θέλοντας να αφαιρεθεί η λέξη "cream" από το προϊόν . Οι χημικές αναλύσεις των μεγάλων εταιρειών όχι μόνο δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι που να περιέχει χημική ουσία στην σύσταση της κρέμας αλλά πονηρά σκεπτόμενοι και εκμεταλλευόμενοι την σύνθεση της που είναι 100% βιολογική θέλουν τώρα να χαρακτηρίσουν το προϊόν ώς βάμμα ώστε να μην εντάσσεται στην ζώνη του ανταγωνισμού τους. Επίσης το παράδοξο είναι ότι πριν από ένα χρόνο αρκετές από τις εταιρείες είχαν καταθέσει προσφορές για να εξαγοράσουν την πετυχημένη σύνθεση με την τεχνολογία των προβιοτικών με την Βέλγικη εταιρεία να αρνειται τις προσφορές.
Δείτε τις ιδιότητες των προβιοτικών σε μία κρέμα που πραγματικά κάνει τόσα πολλά!
  • Ανανεώνει τη δομή και τα κύτταρα του δέρματος με τα πεπτίδια και τα καλά ωμέγα λιπαρά.
  • Θρέφει την επιδερμίδα τροφοδοτώντας την με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την υγεία, την λεία υφή και την λαμπερή της όψη.
  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, μίας εκ των σημαντικότερων δομών του δέρματος.
  • Θωρακίζει το δέρμα από διαβρωτικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, όπως το κάπνισμα, το καυσαέριο, τα φάρμακα, ακόμη και τη θερμοκρασία και την υγρασία που ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα.
  • Ισχυροποιεί την αντοχή του δέρματος επαναφέρει την λάμψη και την ελαστικότητα.
  • Αποτελεσματική στην επούλωση πληγών και ακμής, αυξάνει την τοπική ανοσία του δέρματος και έχει ισχυρή αναγεννητική και αντιγηραντική δράση.
  • Λειαίνει την υφή του δέρματος , συσφίγγει τους πόρους . Εξαιρετική για εφαρμογή γύρω από τα μάτια και στην καταπολέμηση των ρυτίδων.
  • Είναι αντιαλλεργική,ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς περιορισμούς ηλικίας ..
ΥΓ. Χωρίς επιφύλαξη και μετά από 2 μήνες καθημερινής χρήσης μπορώ πλέον σήμερα να προτείνω ανεπιφύλακτα την προβιοτική κρέμα αναδόμησης επιδερμίδας ως την καλύτερη κρέμα που έχω βάλει ποτέ στο πρόσωπό μου. Θα χαρακτήριζα την εν λόγο κρέμα ως θαύμα της βιολογίας και θέλω να επισημάνω ότι όχι μόνο έκανε όλα όσα υπόσχεται αλλά μου εξαφάνισε και ένα ελαφρύ μελάνωμα που είχα στο μέτωπο. 

Αυτή είναι η κρέμα που περιέχει τεχνολογία προβιοτικών και διατίθεται και στην Ελλάδα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !