Με αφορμή το κόψιμο του Sunday live και τα όσα είπαν οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όταν ήρθε η ώρα του Δήμου Βερύκιου επέστρεψε στο θέμα σχετικά με το τέλος της εκπομπής και είπε:

«Πριν από μας βάζετε κάτι άλλο. Τον καράφλα βάζετε! Τον αποτυχημένο καράφλα! Την αποτυχία την έχετε κάνει εργόχειρο εσείς! Συζητάμε σοβαρά θέματα εδώ, πέφτει η ματιά μου στην τηλεόραση και βλέπω τον καράφλα! Τον αποτυχημένο καράφλα! Αν είχε μεσουρανήσει θα ήταν εδώ. Έφυγε, λάκισε και βρήκε την καταστροφή! Ποιος είναι ο Νίκος;» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος!

5 σχόλια:

Markos Nomikos είπε...

Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Ντροπή του!!!

Steve 13 είπε...

Δεν ντρεπεται λιγο ? Ποσο ξεφτυλικι θα γινει ακομα αυτος ο ανθρωπος . Κανει ρεζιλι και τη σταματινα που ειναι εξαιρετικη οικοδεσποινα . Αλλα ξεχασα αυτος γλυφει μονο τη βασιλισσα του αλφα που κανει 10%

maria13 είπε...

Καλά δεν ντρέπεται καθόλου; Κατά τ άλλα όλα τα κανάλια τα έβαλαν με την κυβέρνηση για τις άδειες ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά ενώ στην πραγματικότητα χαίρονται με την αποτυχία του άλλου και δεν κοιτάνε τα χάλια τους

Markos Nomikos είπε...

Δε βλέπω να σχολιάζει κανείς τα λεγόμενα του δημοσιογράφου-κριτή-απαράδεκτου κυρίου. Μήπως σας άρεσαν όλα αυτά που είπε;Μάλλον ναι αν κρίνω από το"κράξιμο" που έχουν κάνει μερικοί όλο αυτό το διάστημα στους παρουσιαστές και την εκπομπή.

Markos Nomikos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.