Η κρέμα που παράγεται για λίγους και εκλεκτούς και κάνει τις μεγάλες εταιρείες να ανησυχούν

0
Γενικά σπάνια γράφουμε για καλλυντικά και για κρέμες αλλά η συγκεκριμένη κρέμα αξίζει μία αναφορά στην ιστοσελίδα μας.
Πριν από λίγο καιρό ένα ερευνητικό κέντρο κοσμητολογίας στο Βέλγιο κατάφερε να κάνει κάτι πραγματικά σπουδαίο που αλλάζει κατά πολύ τον κόσμο των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης.
Δημιούργησε μία κρέμα η οποία έχει δεκάδες δράσης με εξαιρετικά αποτελέσματα αλλά το αξιοσημείωτο πλεονέκτημά της είναι ο τρόπος με το οποίο κάνει αυτές τις δράσεις. Μετά από δεκάδες κλινικές μελέτες, έρευνες και εκατοντάδες πειραματισμούς κατάφεραν να εμποτίσουν την κρέμα με προβιοτικά χωρίς να εξοντώνονται αυτά και χωρίς να δημιουργούν εξασθένηση των δράσεων της κρέμας. Αντιθέτως αυτό που κατάφεραν να δημιουργήσουν είναι μία κρέμα που μπορεί και δρα΄σε κάθε πρόσωπο ανάλογα με τις προτεραιότητες που έχει το κάθε δέρμα εκμεταλλευόμενη την νοημοσύνη των προβιοτικών.
Με απλά λόγια αυτό που κατάφεραν να επιτύχουν είναι να δημιουργήσουν ένα είδος νοημοσύνης μέσα στην κρέμα η οποία εξασφαλίζει το μέγιστο αποτέλεσμα για κάθε ανθρώπινο δέρμα εκμεταλλευόμενη την δύναμη των προβιοτικών.
Η συγκεκριμένη κρέμα δεν διατίθεται σε μαζική παραγωγή λόγο του ότι η το ερευνητικό κέντρο που την παρασκευάζει βρίσκετε σε ένα τεράστιο δικαστικό αγώνα με τις μεγάλες εταιρείες του χώρου, οι οποίες ζητούν σχεδόν εκβιαστικά από το ερευνητικό κέντρο να πουλήσει την πατέντα, με αποτέλεσμα να μην έχει τα απαραίτητα κονδύλια που χρειάζονται ώστε να δημιουργήσει κάθετες μονάδες παραγωγής. Έτσι η διανομή της στο κοινό γίνετε μέσα από επιλεγμένα καταστήματα και αντιπροσωπίες σε επιλεγμένα κράτη και η παραγγελία της υπάρχει περίπτωση να έχει μία μικρή καθυστέρηση μέχρι και 20 μέρες χωρίς αυτό σημαίνει ότι αυτό συμβαίνει πάντα.

Στην χώρα μας μπορείτε να βρείτε την κρέμα στην επίσημη σελίδα πώλησης της η οποιά είναι αυτή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !