Αλλαγή σχεδίων για τον Μένιο Φουρθιώτη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ανατροπές στο τηλεοπτικό μέλλον του Μένιου Φουρθιώτη
περίμεναν οι περισσότεροι και τελικά έχουμε εξελίξεις στο ραδιοφωνικό. Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως έχει αναλάβει τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού "Party fm 104" και πως στο άμεσο διάστημα θα ξεκινούσε και νέα εκπομπή μέσα από τη συχνότητα αυτού. Μάλιστα, τοποθέτησε στην καθημερινή πρωινή ζώνη τους συνεργάτες του στα "Αποκαλυπτικά", Νάνσυ Νικολαίδου και Σωτήρη Καραμίτζα, ενώ ακουγόταν ότι συζητάει με τον Γιώργο Λιάγκα για μεταγραφή του μετά την αποχώρησή του από τον "Lampsi 923".

Φαίνεται πως τα σχέδια άλλαξαν και τελικά ο γνωστός παρουσιαστής οδηγείται σε άλλη συχνότητα και συγκεκριμένα σε αυτή του "Love radio 97,5", όπως το επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δες εδώ).

Από τον "Party" του Φίλιππου Βρυώνη στον "Love" με το παρασκήνιο να αναφέρει πως οι σχέσεις των δύο αντρών δεν είναι πλέον και οι καλύτερες, ακυρώνοντας έτσι και το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πλευρό του σε κάποιο νέο τηλεοπτικό κανάλι. Εξάλλου, επιθυμία του Μένιου είναι να μείνει στο Έψιλον, μιας και οι σχέσεις με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη είναι άριστες. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !