Αποκαλυπτικό: Η επόμενη μέρα του «Ροντέο» στην τηλεόραση...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση του κοψίματος της εκπομπής "Ροντέο" από τον ΣΚΑΙ και αμέσως το τηλεοπτικό ρεπορτάζ άρχισε να οργιάζει με πληροφορίες που ήθελαν την ομάδα της εκπομπής να έχει δεχθεί πρόταση από δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, ώστε να μεταφέρουν αυτούσιο το περιεχόμενο τους εκεί. Πρόκειται για τον ΑΝΤ1 και το Έψιλον. Τι ισχύει;

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως πράγματι έχουν γίνει διάφορες προσεγγίσεις από τον ΑΝΤ1 και το Έψιλον, ωστόσο ακόμα δεν θα δούμε να προκύπτει καμία συμφωνία. Θα πρέπει να προηγηθεί η επίλυση των εκκρεμοτήτων της εκπομπής με τον ΣΚΑΙ, ώστε να μη δοθεί από την πλευρά του καναλιού κανένα νομικό πάτημα, το οποίο θα μπορούσε να αδικήσει τον Βαγγέλη Περρή και την ομάδα του.

Αφού ξεκαθαριστεί η κατάσταση με το κανάλι του Φαλήρου, τότε θα μπορέσουν να συζητήσουν για την ενδεχόμενη μετακίνηση του προγράμματος. Πάντως, όσον αφορά τον ΑΝΤ1 αξίζει να σας παραθέσουμε δύο δεδομένα, τα οποία ενισχύουν την παραπάνω φήμη. Πρώτον, ο σταθμός θέλει πάση θυσία την ενεργοποίηση του slot 4-6 και δεύτερον ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που επρόκειτο να "στελεχώσει" τη ζώνη αυτή δεν δείχνει να επιθυμεί να απομακρυνθεί από τη βραδινή ζώνη. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !