Σάσα Σταμάτη: Αυτά είναι τα επικρατέστερα πρόσωπα για την εκπομπή της!

0

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η νέα εκπομπή της Σάσας Σταμάτη με τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πάνελ της εκπομπής αλλά και την ημερομηνία πρεμιέρας να μην έχουν ακόμη αποφασιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου», η πρεμιέρα που είχε προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς «τα δοκιμαστικά δεν έχουν δώσει ακόμη αυτό που θέλουν οι συντελεστές προκειμένου να καταλήξουν σε ποια πρόσωπα θα είναι στο πάνελ που θα στηρίζει τη Σάσα Σταμάτη στην πρώτη της προσπάθεια ως κεντρική παρουσιάστρια».

Τα πρόσωπα ωστόσο, στα οποία έχουν καταλήξει, είναι αρχικά το ραδιοφωνικό δίδυμο του Κωνσταντίνου Μπουρούση και της Ζωής Δημητρίουοι οποίοι δεν έχουν τηλεοπτική εμπειρία και ο Χάρης Λεμπιδάκης με την Γεωργία Γεωργίου.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε μάλιστα στον αέρα της εκπομπής πως η Σάσα Σταμάτη αναμένεται να υπογράψει μέσα στην ημέρα, ενώ έδωσε μερικά στοιχεία για το σκηνικό της εκπομπής το οποίο θα αποτελείται από μια κεντρική πολυθρόνα και έναν τριθέσιο καναπέ.

Αυτό που ξεκαθαρίστηκε είναι πως ο Δημήτρης Μηλιόγλου θα βρίσκεται κανονικά στην εκπομπή  και θα έχει μια δική του ενότητα που θα ασχολείται με το Survivor, ενώ ο ρόλος του θα έχει τον χαρακτήρα του guest star.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !