Ελένη Τσολάκη: Εξόργισε την εκπομπή «Αποκαλυπτικά»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε στο «Αθηνών Αρένα» για το πάρτι του Alpha ωστόσο κράτησε μία πολύ περίεργη στάση σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

 Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να προσπεράσει τους ρεπόρτερ, να μη φωτογραφηθεί κατά την είσοδό της στο νυχτερινό κέντρο και να μη μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες. Η κίνησή της αυτή μάλιστα φάνηκε να ενοχλεί τους συντελεστές της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», αφού ο ίδιος ο Γιώργος Μπέζας ήταν ανάμεσα στους ρεπόρτερ στην είσοδο του «Αθηνών Αρένα».

 Μάλιστα, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου χαρακτήρισε «αγενή» τη στάση της Ελένης Τσολάκη ενώ η Νάνσυ Νικολαΐδου επέλεξε να ειρωνευτεί την παρουσιάστρια κάνοντας πως δεν τη γνωρίζει.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κυρία Νικολαιδου επειδή έτυχε να σας βλέπω εκείνη την ώρα μάθετε ότι η Ελένη Τσολάκη είναι η κοπέλα που στο γάμο της πριν λίγο καιρό η εκπομπή σας έστειλε πολλούς ρεπόρτερ και αφιέρωσε και πολύ τηλεοπτικό χρόνο.Αλλα έτσι είναι. Οταν κάποιος πουλάει δεν τον αφηνεις.
    Και με τη Σπυροπούλου και με τον Λιάγκα τα ιδια.Και καλά δεν αξίζουν κλπ κλπ αλλά ένα μισάωρο ασχοληθηκαν την άλλη φορά με τη Σπυροπούλου και εκπομπή χωρίς Λιάγκα δε βγάζουν.
    Ξύδι λοιπόν σε όσους ειρωνευονται ντροπή σε ολη την κπομπή πλην της Μαρτζυ που ξεχωρίζει για μένα και μπράβο στην Ελένη Τσολάκη που τους δίνει αυτό που αξίζουν:αδιαφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η εκπομπη αποκαλυπτικα ειναι εξοργισμενη με ολους και με ολα
    Οσο για αυτην την Νικολαιδου καλα θα κανει να ξεκαβαλησει λιγο γιατι αν την Τσολακη δεν την ξερει αυτη την ιδια δε τη ξερει το πανελληνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !