Εκτός εκπομπής βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την "κίνηση" του.

Πριν από λίγο, ο ίδιος εμφανίστηκε στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου-Κου", μέσα από μία ζωντανή σύνδεση , εξηγώντας τα πάντα, αλλά και ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό σχετικά με το πότε θα επιστρέψει στην εκπομπή.

«Πρέπει να περπατάω λίγο… Πρέπει να κάνω μικρές διαδρομές, μέσα στο σπίτι, βέβαια. Είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, δεν έχει επανέλθει ακόμα, δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό, αλλά αργά και σταθερά πάει καλύτερα. Θεωρώ πως την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσω να είμαι εκεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Έχω μια σοβαρή επανεξέταση το σαββατοκύριακο και φαντάζομαι ότι από Δευτέρα θα μπορώ να επιστρέψω κανονικά. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Αλεξανδρή που ήρθε να μας βοηθήσει στο θέατρο, να κάνει την αντικατάσταση. Παίζει τον ρόλο του Μάριου Αθανασίου και ο Μάριος τον δικό μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την τιτάνια προσπάθεια που έχουν κάνει, γιατί έχουν παίξει με μια πρόβα. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και πολύ άγρια. Μου έχετε λείψει όλοι και ελπίζω να τα πούμε σύντομα κι από κοντά», είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: