Απειλείται με κλείσιμο το κανάλι του Καρατζαφέρη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με οριστικό κλείσιμο απειλείται το κανάλι ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη μη έχοντας καν λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις άδειες εθνικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με τις typologies.gr, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης επιθυμεί την επιστροφή του καναλιού στην προτέρα κατάστασή του, δηλαδή στην περιφερειακή του μορφή.
Στην ακρόαση που έγινε στο ΕΣΡ την περασμένη Τρίτη υποστήριξε πως ήδη λειτουργεί ως περιφερειακός σταθμός και για την περίπτωσή του -όπως και για αυτή του Μακεδονία TV- το Συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 28 Φεβρουαρίου.

Το ΕΣΡ από τη μεριά του, με την προηγούμενη σύνθεσή του είχε εκδώσει την 241/20.05.2013 απόφαση, η οποία έδινε τη δυνατότητα στο ΑΡΤ TV (πρώην Τηλεάστυ – Telecity) να εκπέμψει και ψηφιακά στον Νομό Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση σε όσα σημεία της Ελλάδας έχει κέντρα εκπομπής.

Το Μακεδονία TV από την άλλη, είχε σπεύσει πριν από μερικά χρόνια -εκμεταλλευόμενο το προηγούμενο νομικό καθεστώς- να δηλώσει ότι είναι μη ενημερωτικός σταθμός, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα να λειτουργεί και να διεκδικήσει με λιγότερα χρήματα μια θεματική άδεια.
Το μόνο βέβαιο είναι το ότι ο Καρατζαφέρης σε καμία περίπτωση δε σκοπεύει να σταματήσει να εκπέμπει ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως η περιφερειακή μορφή είναι μονόδρομος…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !