Σάσα Σταμάτη: Έτσι έφυγε από τον Ant1 - Χτύπησε την πόρτα του Λάτσιου και...

0


Η Σάσα Σταμάτη, μετά από πολύχρονη παρουσία στον ΑΝΤ1 ,κάνει τη φετινή σεζόν ένα νέο βήμα.

Όπως κι επίσημα έχει ανακοινωθεί, η δημοσιογράφος εντάσσεται στον ΣΚΑΪ και σε λίγο καιρό ξεκινά με την εκπομπή, Oh la la, που θα βγαίνει κάθε Σάββατο και Κυριακή.Το HAPPY DAY βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων για το τρέιλερ, και η Σάσα μίλησε για όλα, τόσο για το πώς έφυγε από το κανάλι του Αμαρουσίου όσο και για το νέο της κανάλι...

''Μετά από 7 χρόνια στο Πρωινό, αποφάσισα πρώτη φορά να χτυπήσω την πόρτα του διευθυντή, του Γιάννη Λάτσιου ,και του είπα ότι περνάω ωραία στο Πρωινό, όλα καλά , αλλά θα ήθελα παράλληλα με το Πρωινό να κάνω και κάτι άλλο. Όχι κάτι δικό μου απαραίτητα. Του λέω αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, θα φύγω από το κανάλι. Όχι, όμως, απειλητικά. Μου λέει «έχεις δίκιο, το καταλαβαίνω, μπορείς να κάνεις κι εσύ άλλα πράγματα, θα σε ειδοποιήσω». Έκτοτε, δεν μιλήσαμε… Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μου έκανε ποτέ πρόταση, διότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει μια συνεργάτιδα της Φαίης στην εκπομπή του''.

Όσον αφορά το νέο της ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή ,Oh la la, η Σάσα είπε: ''Στον ΣΚΑΪ με πιστεύουν πιο πολύ απ’ ό,τι πιστεύω εγώ στον εαυτό μου. Μαζί μου θα είναι ο Δημήτρης Μηλιόγλου και η Τζώρτζια Γεωργίου''.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !