Σπυροπούλου: Έτσι έκλεισε τελικά στον Σκάι - Το δελεαστικό ποσό που της προσέφερε η Acun Medya...

0

Η αλήθεια είναι πως τα σχέδια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν, αυτή που ξεκίνησε λίγο μετά την έλευση του 2018, ήταν αρκετά διαφορετικά.


Μετά το ναυάγιο των συζητήσεων για να βρεθεί στην ομάδα των celebrity του Nomads ,τον περασμένο Οκτώβριο, την περίοδο των γιορτών είχε ανοίξει ξανά δίαυλος επικοινωνίας με τον ΑΝΤ1 ‒ αυτή τη φορά για να συμμετάσχει στο χορευτικό σόου ,Dancing With The Stars ,ως διαγωνιζόμενη. Κι ενώ η ίδια ένιωθε πως ήταν πολύ κοντά σε μια συμφωνία, η προοπτική αυτή τελευταία στιγμή ανατράπηκε.

Τα σενάρια λένε πως η παρουσιάστρια πέρα από μια καλή αμοιβή, ήθελε να εξασφαλίσει και μια μονιμότερη συνεργασία με το κανάλι (που δεν κλείδωσε), κάτι που είχε φρενάρει τη συνεργασία και στην αρχή της σεζόν, όταν τελικά δεν έκανε βαλίτσες για Φιλιππίνες. Η εικασία πως τη συμμετοχή της στο σόου χορού μπλόκαρε η έλευση της Ευαγγελίας Αραβανή στην παρουσίαση του 6ου κύκλου του Dancing With The Stars μοιάζει μάλλον ανυπόστατη, καθώς μια τόσο new entry παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να έχει τόση δύναμη στο κανάλι του Αμαρουσίου, συν του ότι η «κόντρα» τους επί εποχής «Μες Στην Καλή Χαρά εν έτει 2018 μοιάζει… προπέρσινα ξινά σταφύλια. Επί πλέον, αφού πέρασε η συμμετοχή της Βίκυς Κάβουρα, που ήταν η γνωστή και επιβεβαιωμένη πρώην αγαπημένη του Νίκου Οικονομόπουλου (νυν συντρόφου της Αραβανή), θα έμοιαζε παρανοϊκό να ασκηθεί βέτο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που χρόνια πριν την είχε απλά αντικαταστήσει σε έναν καναπέ εκπομπής… Η ανατροπή, όμως, αυτή, για όποιο λόγο και να συνέβη, μόνο σε καλό μοιάζει να βγήκε στην Κωνσταντίνα.

Γεγονός είναι πως η παραγωγή του Survivor τις τελευταίες εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης είχε αρχίσει να πολιορκεί την Σπυροπούλου στενά. Όταν οι συζητήσεις για το Dancing φάνηκε να παγώνουν, ήρθε η κίνηση ματ από την πλευρά της Acun Medya που λέγεται πως πρόσφερε στη Ροδίτισσα παρουσιάστρια ένα δελεαστικό ποσό που την έκανε να πει το «ναι» και να απαρνηθεί μακιγιάζ, τρέσες και ανέσεις για το επόμενο διάστημα- ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το κανάλι συμφωνήθηκε επιστρέφοντας να παραμείνει στον ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας εκπομπή.

Πηγή: People

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !