Aποκλειστικό: Εσωτερική μετακίνηση στο Epsilon...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Μεσούσης της σεζόν έχουμε μετακινήσεις και ανατροπές στον προγραμματισμό των καναλιών και κυρίως στο Epsilon, αφού η νέα διοίκηση επιθυμεί να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να αυξηθούν τα νούμερα τηλεθέασης.

Μία τέτοια αλλαγή-μετακίνηση φαίνεται πως είναι αυτή της Φιλιώς Γιαννακοπούλου, η οποία αναμένεται να αλλάξει τηλεοπτικό πόστο.  Να σας θυμίσουμε πως είναι η αρχισυντάκτρια της εκπομπής "Εμείς" με παρουσιάστρια τη Χριστίνα Λαμπίρη, ωστόσο οι αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής "Ξυπνάμε Μαζί" με τον Σπύρο Χαριτάτο.

Η έμπειρη διευθύντρια Άλκηστις Μαραγκουδάκη ήθελε ένα άτομο το οποίο να γνωρίζει και να εμπιστεύεται καθώς η συγκεκριμένη αρχισυντάκτρια γνωρίζει πολύ καλά τον μηχανισμό του καναλιού. Άλλωστε η Φιλιώ Γιαννακοπούλου ήταν πολλά χρόνια στον ANT1 και εργαζόταν σε πετυχημένα concept υπό τις οδηγίες της κυρίας Μαραγκουδάκη. Μη ξεχνάμε φυσικά πως ήταν και η πρώτη που είχε κάνει επιτυχία στο Έψιλον με την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ενώ πέρυσι κατάφερε να στήσει και την εκπομπή της Ναταλίας, την περίοδο εκείνη που η Ναταλία αδυνατούσε να βρει στο πλευρό της έναν σταθερό αρχισυντάκτη.  Φαίνεται ότι το νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη αξιοποιεί τους ανθρώπους του και πως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη γνωρίζει τον τρόπο να μπαίνει δυναμικά στη μάχη του ανταγωνισμού.

Όσον αφορά την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη θα συνεχίσει να πορεύεται με άλλον αρχισυντάκτη καθώς θα αλλάξει και ώρα, αλλά και θεματολογία, κάνοντας "στροφή" στη ψυχαγωγία. Πάντως, όλοι στο κανάλι αναγνωρίζουν πως το περιεχόμενο του "Εμείς" ήταν αρκετά προσεγμένο και καλαίσθητο, αλλά πως σε κάθε περίπτωση η παρουσιάστρια έχει ταυτιστεί με άλλο είδος εκπομπής και δύσκολα το τηλεοπτικό κοινό μπορεί να μπορεί να δώσει μία ευκαιρία σε μία απότομη αλλαγής προφίλ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !