«Κλείδωσε» στις 9...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Και η αντιστροφή μέτρηση έχει αρχίσει για το νέο φιλόδοξο εβδομαδιαίο cooking show του ANT1 με τίτλο "Hell’s Kitchen" και παρουσιαστή τον Έκτορα Μποτρίνι. Επικρατέστερη ημερομηνία της πρεμιέρας είναι στις 22 Φεβρουαρίου, αλλά δεν αποκλείεται αυτή να πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα. Αυτό που πλέον φαίνεται πως έχει οριστικοποιηθεί είναι πως θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ, κάτι που σημαίνει δύο πράγματα. 

Πρώτον, ότι το "Κάτι χωρισμένα παλληκάρια" εκτοπίζονται από εκείνη τη μέρα και δεύτερον πως θα βρεθεί απέναντι από το "Master chef", το οποίο ήδη έχει δείξει πολύ μεγάλη δυναμική.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια φορα τη βδομαδα θα παιζει ?Αν παιζει μια φορα ειναι λαθος γιατι απο οσο διαβασα στην περιγραφη του εχω εντυπωση πως αν στηθει ωραια και εξυπνα απ την παραγωγη θα πουλησει σαν τρελό . Ειναι πολυ της ιντριγκας.. αρκει και οι παικτες να δωσουν τον "κακο" τους εαυτο και να μην κανει παλι ολη την δουλεια ο μποτρινι γιατι τον εχουμε ξαναδει κακο και θα κουρασει παλι . Αν ο αντ1 το στησει σωστα και δεν τα θαλασσωσει οπως με το nomads πιστευω θα σκισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αρχικός προγραμματισμός είναι για μία φορά την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται φυσικά κάποια αλλαγή, σε περίπτωση που οι τηλεθεάσεις είναι πολύ καλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ακουγοντας το πως θα ναι το παιχνιδι μου φανηκε πως ειναι σιγουρο πως θα σκισει . Πρωτη φορα μετα απο καιρο βρισκω ενα τοσο ενδιαφερον κονσεπτ . Αν παει στραβα πθστευω θα ναι λογω λαθων της παραγωγης . Εσεις τι λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ειναι διωρη η διάρκεια του θα ηταν ενδιαφερον να δουμε τα παλικαρια στις 23.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !