Πολύς λόγος έγινε για το τι μπορεί να τοποθετήσει ο ΑΝΤ1 στην απογευματινή ζώνη 4 με 6. Ακούστηκαν νέα ριαλιτι, νέες εκπομπές με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά ακόμη και η μετακίνηση του "Ροντέο" από τον ΣΚΑΙ.

Τελικά, τα πράγματα φαίνεται πως δεν θα αλλάξουν, μιας και το κανάλι του Αμαρουσίου για την ώρα δεν θα τοποθετήσει κάποιο νέο project στο slot αυτό και έτσι θα πορευτεί με επαναλήψεις. Να σημειώσουμε πως ήθελαν πάρα πολύ να εντάξουν κάποιο interactive πρόγραμμα με τον Γρηγόρη Αρναούοτογλου, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο, θέλοντας να μη φύγει από τη βραδινή ζώνη.

Σίγουρα, το δίωρο αυτό αποτελεί προτεραιότητα του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν, αφού φέτος αποδείχθηκε η "μαύρη τρύπα" στο πρόγραμμά του. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται στον ΑΝΤ1 φέτος. Από την μία μέρα στην άλλη αλλαζουν προγράμματα, αποφάσεις ,κόβονται εκπομπές ,πετάνε νέες εκπομπές μόνες τους στον αέρα χωρίς προετοιμασία...... Ειλικρινά πιστεύω ότι η εικόνα αυτή είναι απαράδεκτη και έχουν γίνει λίγο το ανέκδοτο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ

Steve 13 είπε...

Μου φαινεται η εχει εγκαταλειψει λιγο τη μαχη? Να προσεχει γιατι ειναι τριτο καναλι

loading...