Περιμένει ο ΑΝΤ1 τον ανταγωνισμό...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Ντόμινο εξελίξεων σημειώνεται στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 με τα πρότζεκτ του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου  να μπαίνουν στον «πάγο».

 Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος «Στη Φωλιά των ΚουΚου» οι απογευματινές εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν πρόκειται να βγουν άμεσα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

 Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίζεται αρνητικός χωρίς να έχει καταλήξει ακόμη σε κάποιο κόνσεπτ, εξηγώντας πως επιθυμία του είναι να κάνει και πάλι το «Late Night» από την επόμενη σεζόν.

 Το infotainment δελτίο του Γιώργου Λιάγκα αντίστοιχα φαίνεται προς το παρόν να «παγώνει» καθώς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν «Στην Φωλιά των ΚουΚου» δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να προετοιμάζεται προκειμένου να βγει η εκπομπή στον αέρα, κάτι που σας αποκάλυψε πρώτο το tvnea.com πριν δύο μέρες (δείτε εδώ)

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της διακοπής της «Παρθένας Ζωής» από την απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 σχολιάζοντας πως οι υπεύθυνοι του σταθμού περιμένουν να δουν πως θα διαμορφωθεί η απογευματινή ζώνη στα υπόλοιπα κανάλια και να πράξουν αναλόγως, ενώ τόνισε πως υπάρχουν και διαφωνίες οικονομικού χαρακτήρα.

 Άφησε μάλιστα υπονοούμενα πως ο ΑΝΤ1 εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει ένα έτοιμο πρόγραμμα που «κόπηκε» πρόωρα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να απαντάει πως η εκπομπή Rodeo του Βαγγέλη Περρή πρόκειται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα αφήσει δηλαδή ο Αντ1 τα 17αρια της Παρθένας Ζωής και θα πάρει το 10αρι του ροντέο και μάλιστα χωρίς να το αφήνει να παίζει μάστερ σεφ και Σαρβαιβορ γτ όπως έχετε γράψει δε θέλει να τα προμοταρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !