Λιάγκας-Αρναούτογλου: Οι τελευταίες πληροφορίες από τον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Με πεσμένη ψυχολογία
προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό την Κυριακή, αλλά τελικά το κοινό τους είχε γυρίσει οριστικά την πλάτη. Το πολυδάπανο και πολυδιαφημισμένο Sunday Live με τη Ζέτα και τον Νίκο απέτυχε να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στο Survivor και κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες προτού κυλήσει στα μονοψήφια.

Οι παρουσιαστές αντιμετώπισαν με ψυχραιμία την απόφαση του καναλιού, ενώ οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη βραδινή ζώνη του καναλιού με ένα concept "αντροπαρέας" στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν επιβεβαιώνεται -προς το παρόν;- από το κανάλι του Αμαρουσίου, αν και ο ίδιος ο Γρηγόρης παραδέχτηκε δημόσια ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το σταθμό αλλά όχι για την απογευματινή ζώνη όπως αρχικά του είχε προταθεί- χτες μάλιστα υπήρξε και σχετικό ραντεβού με τη Διεύθυνση Προγράμματος.

Αυτό που προκάλεσε, όμως, ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι η "απορία" του για τον νέο "κομβικό" ρόλο του Αντώνη Κανάκη στη διαμόρφωση της late (αλλά όχι και της prime time!) night ζώνης, στην οποία είχε αξιοπρεπή παρουσία- από πλευράς τηλεθέασης- ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι το τέλος του 2017. Ο τελευταίος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί του χρόνου σε ένα πόστο που δεν θα περίμενε -σχεδόν- κανείς...

entertv-Νίκος Γεωργιάδης στο blog "Niko-Polis"

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο γρηγορης με το μαυριδη θα ειναι πολυ ωραιο διδυμο. Ειχαν κανει πολυ ωραια εκπομπη οταν ειχε παει καλεσμενος.. και ας μην ξεχναμε στο nomads ολο γιωργο και γιωργο ηταν ο γρηγορης . Παιζει να ξενερωσε και ο ιδιος που κερδισε η αποστολια χαχαχα 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε Λιάγκα και Αρναούτογλου μαζί κάποια στιγμή.
    Η Θα τρώγονταν η θα ήτανε τρελοκομεία και πολύ δεμένοι οι δυο τους.
    Αν και πιστεύω μπορεί και 40ρια θα βαρούσαν.
    Μεγάλο λάθος ήταν του ΑΝΤ1 να βάλει Μουτσινά με Μακρυπούλια μαζί αν και οι δυο τους είναι για άλλα πράγματα να κάνουν και όχι αυτό το live που κάνανε τελευταία και το κόψανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !