Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν κατάλαβα το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΑΝΤ1 για τον Αντώνη

0
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε από την εκπομπή  "Στην φωλιά των κουκου" για την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και το νέο ρόλο του Αντώνη Κανάκη, με τον οποίο όπως είπε έχουν να μιλήσουν καιρό.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι σημαίνει. Πραγματικά! Δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη. Έχουμε αρκετό καιρό να μιλήσουμε. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό στην ανακοίνωση.


Για εμένα γιατί να είναι καλό; Εννοείς στο τι θα κάνει ο Αντώνης Κανάκης και αν αναλάβει κάτι; Ο Αντώνης είναι πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1. Έχει μια δική του λογική στο πως λειτουργεί στις εκπομπές που εδώ και χρόνια φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ πετυχημένες. Νομίζω ότι είναι από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές σε αυτά που κάνει. Νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει πάντα απόψεις, ακόμα και αν μπορείς να διαφωνείς μαζί του σε κάποιες απόψεις, πάντα είναι ο τύπος που αυτό που θα πει έχει βάση. Δεν έλεγε ποτέ αερολογίες και νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι και πάρα πολύ καλός και πετυχημένος. Όσον αφορά στην ανακοίνωση, δεν καταλαβαίνω.

Θα κάνει κάποια εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Ακόμα είμαι σε μια φάση που είμαι πολύ αλλού. Δεν θα κάνω το απογευματινό γιατί αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα. Επειδή πολλές φορές το συζητούσαν και μου έλεγαν τι θα κάνεις το απόγευμα. Δεν θα κάνω το 4-6 ή 5-7. Δεν θεωρούσα ότι είμαι στη φάση να το κάνω. Τώρα ετοιμάζω κάτι άλλο. Αν κάτσει και είναι ωραίο… Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι σώνει και καλά. Αν δεν είναι κάτι καλό ή αν δεν είναι κάτι που να το κάνεις και να γουστάρεις δεν υπάρχει κανένας λόγος με το ζόρι να είσαι στην τηλεόραση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !