Ενεργοποιείται (επιτέλους) η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Μετά
τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η «Anne», ο ANT1 αποφάσισε να μην πάει η ευκαιρία χαμένη γι’ αυτό και ενέταξε όχι μια, όπως γράφεται, αλλά δυο νέες σειρές εξ’ Ανατολής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tv24 και της Τίνας Μεσσαροπούλου.

Πρόκειται για το σίριαλ «Μικρά εγκλήματα» του οποίου η ιστορία έχει σασπένς, μυστήριο, ίντριγκα και τέσσερις γυναίκες σε πόλεμο. Η σειρά θα προβάλλεται από το κανάλι του Αμαρουσίου αρχικά τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα- Πέμπτη) στις 21.00 για την πρώτη εβδομάδα (26 Φεβρουαρίου) και στη συνέχεια (5 Μαρτίου) από Τρίτη έως Πέμπτη στις 21.00. Στις 5 Μαρτίου μάλιστα πρόκειται να προστεθεί στο πρόγραμμα ακόμα μια τουρκική σειρά.

Πρόκειται για τη σειρά «Fazilet» που εντάσσεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη από τις 16.00 έως τις 17.30.

Οσο για το «Κάτι χωρισμένα Παλικάρια» πλέον από την ερχόμενη εβδομάδα θα προβάλλονται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 23.30, όπως σας ενημέρωσε πρώτο και το tvnea.com το πρωί (δες εδώ) προσθέτοντας στο ενεργητικό τους και νέα ώρα προβολής μέσα στην ίδια τηλεοπτική σεζόν, ενώ το «Hells Kitchen» με τον Έκτορα Μποτρίνι θα προβάλλεται τελικά κάθε Δευτέρα στις 21.00 αρχής γενομένης από 5 Μαρτίου.


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή μια από τα ίδια. Αυτό δεν είναι ενεργοποίηση της απογευματινής ζώνης. Είναι επιστροφή στο παρελθόν. Δύο τουρκικές σειρές σχεδόν καθημερινά. Μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δεν είναι ενεργοποίηση....ειναι ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!Στο τέλος θα δούμε και στην ΕΡΤ κάνα τουρκικο.Προσωπικα το παρεβλεπα το γεγονός για το Μέγκα λόγω της γνωστής κατάστασης.Ο Αντ1 ΔΕΝ δικαιολογείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσα τουρκικα; ελεος ελεος ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !