Πόσο κόστισε στον ΑΝΤ1 το πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Η μάχη της τηλεθέασης εξακολουθεί να βγάζει λαβωμένο τον ΑΝΤ1, αφού ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος, που δύσκολα θα μπορούσε κανάλι να επιβιώσει χωρίς ένα πανίσχυρο τηλεοπτικό project.

Από τη μία το Survivor και από την άλλη το MasterChef, έχουν καταφέρει να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της prime time, με το κανάλι του Αμαρουσίου να πασχίζει να μαζέψει τα κομμάτια του εξαιτίας των λάθος επιλογών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι typologies, η δυναμική τοποθέτηση του νέου προγράμματος της σεζόν 2017 – 2018 -ύψους 44 εκατ. ευρώ- από ένα έμπειρο τηλεοπτικό πρόσωπο όπως είναι ο Γιάννης Λάτσιος, είναι σαφές πως δεν έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Έτσι, ο ΑΝΤ1 στράφηκε στις τούρκικες δραματικές σειρές που κοστίζουν ελάχιστα και δελεάζουν μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, ενώ πλέον οι ελπίδες αφορούν όλες στο πρόσωπο του Αντώνη Κανάκη ο οποίος θα αναλάβει σχεδόν ολόκληρη την prime time του ΑΝΤ1!

Εξάλλου, η ανανέωση του συμβολαίου του τον «δεσμεύει» μέχρι το 2021…


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καθαρά η ευθύνη πηγαίνει στον Λάτσιο. Πρέπει να το καταλάβει και να αποσυρθεί απο μόνος του. Οι επιλογές του είναι απαρχαιωμένες κ το τηλεοπτικό κοινό άλλαξε σε σχέση με τα 90s που θεωρούταν πετυχημένος. Το παράδειγμα του τούρκου το επιβεβαιώνει ακράδαντα οτι ο κοσμος πλέον θέλει φρέσκα, καινοτόμα προγραμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
    Πολλά τα λάθη του ΑΝΤ1. Πάντα δεύτερος στις επιλογές του. Το πρόβλημα του ΑΝΤ1 είναι οτι έχει κολλήσει στο παρελθόν του. Έχει ένα σωρό δεύτερους και κυρίως φθαρμένους παρουσιαστές αλλά και υπεύθυνους. Δεν ρισκάρει και δεν τολμάει σε ανανέωση σε νέες προτάσεις και νέα πρόσωπα. Μεγάλο μέρος της ευθύνης είναι ο Γιάννης Λάτσιος. Ένας ανθρωπος που έχει καθίσει τόσα χρόνια στο κανάλι και έχει κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Με τις αναχρονιστικές ιδέες του που αποτυπώνονται στο πρόγραμμα αλλά και με μία συγκεκριμένη αυλή που υπηρετεί και εξυπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια στο κανάλι. Μαζεύει όλους αυτούς που τα άλλα κανάλια απωθούν. Μελέτη, Αρναούτογλου, Λιάγκα, Μουτσινά, τώρα Μαυρίδη κ.α. Όλη τη παλιά φρουρά. Όσο πορεύεται με αυτούς τους τριτοδεύτερους προκοπή δεν θα δει. Επειδή λοιπόν την ευθύνη την έχουν τα στελέχη θα πρέπει να ξεκινήσει από εκεί τον αέρα της ανανέωσης. Αν θέλει να επιβιώσει. Πρέπει να αλλάξει εντελώς ο σχεδιασμός του σταθμού και να επενδύσει σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς. Να τολμήσει και να πρωτοτυπήσει.
    Με εκτίμηση
    Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !