Ιδιαίτερη ανησυχία
έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στους ηθοποιούς της σειράς "Παρθένα Ζωή", επειδή κυκλοφορεί μία φήμη πως σύντομα θα ολοκληρώσει τον κύκλο της. Το tvnea.com έμαθε ακριβώς τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε πρόωρη αυλαία λόγω των μέτριων αποδόσεων στην τηλεθέαση, οι οποίες έχουν επηρεάσει πολύ και τα νούμερα του δελτίου του ΑΝΤ1.

Οι έγκυρες και αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, τα στελέχη του σταθμού θα αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα στους συντελεστές. Πηγές του καναλιού αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να δούμε μετακίνηση του προγράμματος σε άλλη ζώνη και πως υπάρχει επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία με κάποια πρόσωπα σε μελλοντικές παραγωγές, όπως ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ο Αποστόλης Τότσικας και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

3 σχόλια:

nicolios είπε...

αλήθεια ισχύει αυτό; τουλάχιστον τώρα τελευταία έχει μια μικρή ανακαμψη στα νεανικά που τους ενδιαφέρει. Τουλάχιστον ας το αλλάξουν ώρα

Ανώνυμος είπε...

Αυτό για το lead in του δελτίου είναι αστείο.Το δελτίο κάνει σε μόνιμη βάση χειρότερα νούμερα σε σύνολο και σε νεανικό από αυτά που παίρνει από την Παρθένα Τουλάχιστον θα ολοκληρωθεί ομαλά ή θα το κόψουν από τη μια μέρα στην άλλη???

Ανώνυμος είπε...

Λογικά θα κοπουν άμεσα και τα Παλληκάρια που κάνουν πολύ χειρότερα νούμερα πια, έτσι???

loading...