Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε την Παρασκευή “βόμβα” στον αέρα της Ελένης Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας πως θα συμμετάσχει στο “Τατουάζ”. Ο Ντάνος αιφνιδίασε τους πάντες με την ανακοίνωσή του!

Οι θαυμαστές του Σκιαθίτη περιμένουν πως και πώς να δουν τον αγαπημένο τους Ντάνο στο "Τατουάζ", ενώ σήμερα στο Happy Day αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την ένταξή του στη σειρά, αλλά και για τον ρόλο του.

«Θα με δείτε στον ρόλο του Στέφανου και στα Μετέωρα θα αποκαλύψω ένα οικογενειακό δράμα», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του "Happy Day".

«Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, από την αρχή της σεζόν, εκεί γύρω στον Σεπτέμβρη, είχαν προσεγγίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αρχικά είχε τους ενδοιασμούς του, αλλά οι άνθρωποι του Τατουάζ με σωστή προσέγγιση, τον έπεισαν. Έχουν κάνει αρκετά δοκιμαστικά, δεν έχουν την αγωνία αν θα είναι καλός, ενώ ο ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του. Ένας μπρουτάλ και… αντρουά τύπος που έρχεται και αναστατώνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι οι ηθοποιοί της σειράς δεν γνώριζαν τίποτα και το έμαθαν από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, παρενέβη εκείνη τη στιγμή και αποκάλυψε πως οι υπογραφές στα συμβόλαια μπήκαν μία ώρα πριν βγει ο Ντάνος στην "Ελένη".Δεν υπάρχουν σχόλια: