#SurvivorGR: Οι συμβουλές της Ειρήνης Παπαδοπούλου στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

0

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή "Όλα Καλά" όσα είπε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν εκείνη φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και μπει στο Survivor 2.

«Την πέτυχα σε ένα κομμωτήριο που έφτιαχνα τα νύχια μου και μου είπε ότι μπαίνει στο παιχνίδι, αλλά με μια αθωότητα και μια αφέλεια, όπως όλοι όταν αποφασίζουμε να κάνουμε αυτή την τρέλα, αλλά δεν ξέρουμε που πάμε. Με ρώτησε του τύπου τι είναι το πιο σκληρό. Που δηλαδή θα ζοριστώ; Της είπα ότι στον καθένα λειτουργεί διαφορετικά. Εσένα μπορεί να σε ζορίσουν οι συνθήκες, το σανίδι, η πείνα. Η αλήθεια είναι ότι την πείνα σκεφτότανε. Το σανίδι και τα υπόλοιπα μου είπε ότι δεν την φοβίζουν. Εντάξει η απορία της πιο πολύ ήταν αυτή η αίσθηση του άγνωστου. Και αυθόρμητα μου είπε «Δηλαδή λιποζάν δεν θα μπορώ να έχω για τα χείλη μου για να μην αφυδατωθούν από τον ήλιο;». Κι εκεί γέλασα ας πούμε, έκλαψα από τα γέλια και λέω «Αχ, δεν έχει καταλάβει που πάει». Αυτό που την συμβούλεψα είναι «να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθόρμητη»

«Μου είπε «μα βλέπεις είναι όλοι αθλητές». Της λέω Κωνσταντίνα μου δεν θα κοιτάς καθόλου τους άλλους. Θα προσπαθείς πάντα. Δεν πα να βλέπεις και τον αντίπαλο σου να έχει φτάσει στον τερματισμό; Εσύ θα συνεχίζεις, δεν θα πτοείσαι. Η προσπάθεια πάντα επικροτείται.» ανέφερε χαρακτηριστικά.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !