Η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυψε την στεναχώρια και την απογοήτευση της για την τόσο σύντομη συμμετοχή του Αλέξανδρου Παρθένη στο Survivor. Ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor την περασμένη Τετάρτη.

Μέσα από την εκπομπή της, "Επιτέλους Σαββατοκύριακο", η Ναταλία Γερμανού δήλωσε ότι θεώρησε άδικο το γεγονός ότι ήταν εκείνος που αποχώρησε, καθώς είχε να προσφέρει πολλά ακόμα στην ομάδα.

«Και βέβαια εδώ έρχεται και η αδικία της Τετάρτης γιατί σε εκείνο ακριβώς το αγώνισμα του τροχού, δύο στις δύο νίκες έκανε και ο Αλέξανδρος Παρθένης. Εξαιρετικά αγωνίστηκε, όπως και τις προηγούμενες μια μια μικρή εξαίρεση. Ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε. Η πρώτη αποχώρηση του Survivor ήταν δική του. Δεν μιλήσαμε. Νομίζω είναι ακόμα εκεί. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί θεώρησα ότι αδικήθηκε πολύ.

Με ρωτάς ποιος θα έπρεπε να φύγει; Αν μου βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό θα σου πω η Χατζίδου όσο φίλη μου και να είναι και όσο και να μην αγαπάω. Πιστεύω ότι πιο πολλά είχε να προσφέρει στην ομάδα ο Αλέξανδρος μακροπρόθεσμα, χωρίς φυσικά να μπορώ να προβλέψω και το μέλλον. Πάμε να δούμε τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Παρθένης μετά την αποχώρηση του, η οποία τον στεναχώρησε πάρα πολύ και δεν προσπάθησε και να το κρύψει ο άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]