Απίστευτο! Η Ειρήνη Κολιδά "αδειάζει" την παραγωγή του Survivor!

0

Το πρωί της Τετάρτης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε στην εκπομπή "Στη Φωλιά Των Κου-Κου" ότι η Ειρήνη Κολιδά αρνήθηκε να συμμετάσχει στο δεύτερο κύκλο του Survivor, καθώς αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα με την υγεία της!

Μία ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φέρνει τα πάνω-κάτω, καθώς, όπως αποκαλύπτει η ίδια, δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την παραγωγή του show.

"Θα ήθελα να απαντήσω στα πολλά μηνύματα που δέχομαι το τελευταίο διάστημα για το εάν θα πάω στο Survivor 2. Αισθάνομαι πως είναι χρέος μου, ύστερα από τόση αγάπη που έχω εισπράξει και εισπράττω από εσάς, να μάθετε την αλήθεια από εμένα και όχι από ψεύδη άρθρα δημοσιογράφων. Όχι δεν θα πάω. Και δεν είναι ότι δεν θα ήθελα, αλλά δυστυχώς, από όταν συνέβη το ατύχημα, η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή εάν εγώ μπορώ να τα ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Εάν πονάω και πώς τα βγάζω πέρα. Όλη αυτή η συμπεριφορά μου έχει αφήσει μια πικρία την καθιστά αδύνατη τη σκέψη και μόνο της επιστροφής μου εκεί. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι δεν μου έγινε και πότε πρόταση." ανέφερε χαρακτηριστικά

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !