Οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor 2 βρίσκονταν πριν από τις γιορτές στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να ετοιμάσουν τους στίβους μάχης και να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Η ελληνική παραγωγή και οι παίκτες αναχωρούν αυτές τις μέρες και φτάνοντας εκεί αναλαμβάνουν αμέσως δράση .

Πέρυσι σάρωσε τις τηλεθεάσεις κι αυτό ευελπιστούν τα στελέχη τον Σκάι να συμβεί και φέτος. Γι' αυτό και απoφασίστηκε, ο β' κύκλος του «Survivor» να έχει διάρκεια έξι μήνες! Αυτό σημαίνει βέβαια ότι θα συμμετέχουν και περισσότεροι παίκτες, από 14 έως 16 σε κάθε ομάδα, όπως μαθαίνουμε. Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να έρθουν κι ενισχύσεις από την Ελλάδα, να μπουν δηλαδή ένας-δύο καινούργιοι παίκτες, για να δώσουν νέα ώθηση στο παιχνίδι. Θ' αλλάξουν, επίσης, τα παιχνίδια στα οποία θα αγωνίζονται οι συμμετέχοντες.

Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί ,δεν θέλει με τίποτα το «Survivor 2» να είναι πιστό αντίγραφο του πρώτου, αφού θεωρεί ότι αυτό θα κουράσει το κοινό. Φρόντισε, μάλιστα, να αλλάξει ακόμη και τα άτομα της τουρκικής παραγωγής, με τον φόβο ότι το συνεργείο που δούλεψε πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο έχει δημιουργήσει επαφές με την Ελλάδα και θα «διαρρέουν» πληροφορίες. Το «Survivor 2» θα προβάλλεται στην αρχή από Κυριακή έως Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια θα προβάλλεται και Πέμπτη, δηλαδή πέντε φορές την εβδομάδα.

Τηλεθεατής

Δεν υπάρχουν σχόλια: