Ο κακός χαμός έγινε με τις αιτήσεις συμμετοχής στο δεύτερο Survivor 2! Πολλά όμως έχουν αλλάξει από το πρώτο Survivor που σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης. Ακόμα και οι αμοιβές των παικτών!

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το «Survivor 2» λοιπόν ξεπέρασαν τις 70.000. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της παραγωγής είχαν περισσότερες επιλογές από ότι πέρυσι για την ομάδα των Μαχητών. Ο πήχης ανέβηκε, λοιπόν, και για την ομάδα των Διασήμων, ενώ παράλληλα έπεσαν οι αμοιβές. 

Ενώ στο πρώτο «Survivor» τους έταζαν λαγούς με πετραχήλια, προκειμένου να τους πείσουν, στο δεύτερο που η παραγωγή έχει το πλεονέκτημα, είχε και... καβούρια στις τσέπες. Όχι για όλους βέβαια, αφού για κάποια από τα πρόσωπα που προσέγγισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδινε γη και ύδωρ, προκειμένου να ακούσει το πολυπόθητο "ναι". Ένα από αυτά είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης,ο οποίος δέχτηκε πρόταση από τον Τούρκο παραγωγό, την οποία όμως απέρριψε. Πρόταση λέγεται ότι δέχτηκε και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος την είδε πιο θετικά. Κανένας όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα συμμετέχει τελικά ή όχι, αφού η λίστα με τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Πηγή: Tηλεθεατής

Δεν υπάρχουν σχόλια: