Ο Γιώργος Λιάγκας
έστειλε εξώδικο στον Μένιο Φουρθιώτη, καθώς θεωρεί πως η εκπομπή Αποκαλυπτικά τον συκοφαντεί το τελευταίο διάστημα.

Ο παρουσιαστής του Epsilon, αμέσως μετά το εξώδικο που δέχτηκε συναντήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα και έλυσαν τις διαφορές τους on camera. Αποκάλυψε τον λόγο που του έστειλε το εξώδικο και τόνισε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο.

Όπως ανέφερε, πήρε την απόφαση να προβεί στην κίνηση αυτή μετά από μια κουβέντα που είχε με τον του γιο, Γιάννη. Συγκεκριμένα, ο μικρός ενημερώθηκε από συμμαθητή του πως ο πατέρας του θα παρουσιάζει εκπομπή την ώρα που τώρα προβάλλεται το Still Standing με την Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Γιάννης θεώρησε πως ο πατέρας του απολύει κόσμο, γι΄ αυτό και του είπε:  «Tι με πείραξε; Παίξατε την προηγούμενη βδομάδα ένα ρεπορτάζ ότι εγώ διαρρέω ότι θα πάω να φάω την εκπομπή της Μπεκατώρου. Και έρχεται το παιδί σπίτι μου και μου λέει: “Μπαμπά δεν σε αγαπάω καθόλου”. Και σε μια φάση που δεν έρχονται κάθε μέρα τα παιδιά σπίτι μου… Με πείραξε πάρα πολύ που ήρθε ο γιος μου και μου λέει “Μπαμπά απολύεις κόσμο από τη δουλειά; Δεν είσαι καλός άνθρωπος”. Και μου είπε αυτό το πράγμα. Τρελάθηκα».

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:

3 σχόλια:

maria13 είπε...

Τι μάθαμε από αυτή την συνάντηση; Ότι στην πραγματικότητα η κόντρα ήταν συμφωνημένη για τα νούμερα. Το ΕΣΡ ακούει;

Ανώνυμος είπε...

Μάθαμε κι ότι ο Γιαννάκης είναι υπερευαίσθητος. Άχου το μωρέ...

Ανώνυμος είπε...

Να ντρέπεσαι ως τηλεθεατής... Αντί να ντρέπονται αυτοί.

Bottom Ad [Post Page]