Μία ακόμη πορνοστάρ, η 23χρονη Olivia Lua, βρέθηκε νεκρή και προστέθηκε έτσι στη λίστα των πρωταγωνιστριών ταινιών ερωτικού περιεχομένου που πέθαναν το τελευταίο διάστημα.

Μία ακόμη πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή και έγινε η πέμπτη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών κατά σειρά, που έχασε την ζωή της μόλις τους τελευταίους μήνες. Ο λόγος για την 23 ετών Olivia Lua, η οποία βρέθηκε νεκρή σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Πριν τον θάνατο της Olivia Lua, νεκρές είχαν βρεθεί επίσης: Η 23χρονη August Ames, η 31χρονη Yuri Luv, η 35χρονη Shyla Stylez και η 20χρονη πορνοστάρ Olivia Nova.


Ο θάνατος της νεαρής Olivia Lua ανακοινώθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models. Σύμφωνα με αυτή, η ίδια πέθανε ενώ βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει πρόσφατα σχετικά με τον αριθμό των πορνοστάρ που έχει πεθάνει το τελευταίο έτος. Με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο κατάλογος έχει μεγαλώσει περισσότερο.

Μάθαμε σήμερα ότι η Olivia Lua πέθανε το πρωί – ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη«.

Η εταιρεία πρόσθεσε ακόμη πως η νεαρή γυναίκα αντιμετώπιζε «μερικές προσωπικές προκλήσεις». Κάτι που σημαίνει πως δεν είχε δουλέψει τους τελευταίους μήνες.

Η εταιρεία τόνισε: «Η Olivia  δεν ήταν διαθέσιμη για δουλειά από τις αρχές του Οκτωβρίου του περασμένου έτους,. Είχε να αντιμετωπίσει μερικές προσωπικές προκλήσεις που την ανάγκασαν να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για σχεδόν τρεις μήνες.»

Ήταν έξω για περίπου ένα μήνα και ήλπιζε να επιστρέψει στη δουλειά της στην αρχή αυτού του χρόνου.

Σημειώνεται εδώ πως η 23χρονη πορνοστάρ είχε κάνει μια ανάρτηση πριν απόμόλις τρεις ημέρες, η οποία από πολλούς θεωρήθηκε αινιγματική. Συγκεκριμένα ανήρτησε μια φωτογραφία που την απεικονίζει ντυμένη στα μαύρα και με βλέμα θλιμμένο.

Δείτε την ανάρτησηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]