Νέα σχέση από το «Nomads»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μετά τον χωρισμό
της, η Χριστίνα Κολέτσα φαίνεται πως ήρθε πολύ κοντά με συμπαίκτη της από το Nomads. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ RealLife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και στον Κωνσταντίνο Οροκλό.

Οι δύο τους έδειχναν να είναι πολύ κοντά και στο παιχνίδι επιβίωσης. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος πολλές φορές τόνισε on camera την συμπάθεια του προς την Χριστίνα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι μαζί, αλλά προσπαθούν να μην δίνουν τροφή για σχόλια, καθώς είναι πολύ νωρίς.

Πρόσφατα όμως, εθεάθησαν σε τρυφερά τετ α τετ σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι, όπου και τους είδαν αρκετοί. Άνθρωποι από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, δήλωσαν στην εν λόγω εφημερίδα: «Θέλουν να δώσουν χρόνο σε αυτό που τους συμβαίνει. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να το μοιραστούν με τον οποιονδήποτε. Μην ξεχνάτε ότι ο Κωνσταντίνος ήταν από τους τελευταίους που έφυγαν από το παιχνίδι και ακόμη δεν έχει καλά-καλά προσαρμοστεί. Από τη μεριά της, η Χριστίνα Κολέτσα είναι επιφυλακτική  με την προσωπική της ζωή. Δεν της αρέσει να εκτίθεται».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !