όλο το παρασκήνιο

Και πάνω που η ΕΡΤ άρχισε και πάλι διαπραγματεύσεις για νέα συνεργασία με τη Nielsen, τα νούμερα του πρωτοχρονιάτικου σόου επιδείνωσαν το μεταξύ τους κλίμα.  Υψηλόβαθμα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης εξοργίστηκαν μετά ποσοστά τηλεθέασης του 4,5 ωρών σόου που μεταδόθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς χαρακτηρίζοντάς τα «ντροπή». Όπως είπαν, «ενώ στο Ραδιομέγαρο έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο με συγχαρητήρια από όλη την Ελλάδα, η Nielsen μας έδωσε μόλις 10%», αφήνοντας υπόνοιες για αδυναμία του συστήματος μετρήσεων να καταγράψει την πραγματική απήχηση.

Προ δύο μηνών, η ΕΡΤ βγήκε προσωρινά από τις μετρήσεις της Nielsen, ακυρώνοντας σχετικό διαγωνισμό. Στη συνέχεια επέστρεψε, πετυχαίνοντας μάλιστα έκπτωση 20% στη συμφωνία-γέφυρα για το διάστημα ως το τέλος του 2017, ενώ τώρα ξεκινούν εκ νέου διαπραγματεύσεις μεταξύ Nielsen και ΕΡΤ για το 2018.

Nαταλία Ανδρικοπούλου- Real Life

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το show ήταν όντως πολυ ωραίο.ομορφες μουσικές και σπουδαίοι καλλιτεχνες σε συνδιασμο με ένα υπέροχο σκηνικό κ σκηνοθεσία.μπράβο στην ερτ1.φυσικα για την τηλεθεαση ειμαι σίγουρος οτι δεν λειτουργεί σωστα

Bottom Ad [Post Page]