Ο δεύτερος κύκλος της συναρπαστικής σειράς «Modus – Ο δολοφόνος μέσα μας» στην ΕΡΤ1

1
Τα δύο πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της συναρπαστικής αστυνομικής σειράς μυστηρίου «Modus – Ο δολοφόνος μέσα μας», συμπαραγωγής Σουηδίας-Δανίας-Γερμανίας 2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 στις 22:00.

Στη σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε οκτώ ωριαία επεισόδια, πρωταγωνιστούν η Μελίντα Κίναμαν, ο Χένρικ Νόρλεν, η Κιμ Κατράλ και ο Γκρεγκ Γουάιζ.

Γενική υπόθεση: Ο δεύτερος κύκλος της ξένης σειράς «Modus – Ο δολοφόνος μέσα μας», αρχίζει με την επίσημη επίσκεψη της Προέδρου των ΗΠΑ, Έλεν Τάιλερ, στη Στοκχόλμη. Εκεί, εξαφανίζεται μυστηριωδώς, χωρίς να αφήσει ίχνη.

Οι εντατικές έρευνες της αστυνομίας οδηγούν σ’ ένα μπρα-ντε-φερ ανάμεσα στις ΗΠΑ -όπου κυριαρχεί πανικός- και στη Σουηδία, η οποία θέλει να διατηρήσει την αξιοπιστία της, τη στιγμή που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Η ψυχολόγος και ειδική στη σκιαγράφηση εγκληματολογικών προφίλ, Ίνγκερ Γιοχάνε Βικ, και ο επιθεωρητής της σουηδικής αστυνομίας,  Ίνγκβαρ Νίμαν, ψάχνουν με δύναμη και αποφασιστικότητα  να βρουν την αλήθεια. Σύντομα όμως, ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν κανέναν.

Παράλληλα, βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο της κοινής τους προσωπικής ζωής. Πρόσφατα, άρχισαν να συζούν και περιμένουν παιδί.

Η ένταση κορυφώνεται με την άφιξη του καθηγητή Συμπεριφορικής Ψυχολογίας, Γουόρεν Σίφορντ, πρώην μέντορα της Ίνγκερ Γιοχάνε στο FBI και προσωπικού συμβούλου της Προέδρου. Η απρόσμενη άφιξή του, αναγκάζει την Ίνγκερ Γιοχάνε να έρθει αντιμέτωπη με οδυνηρά μυστικά του παρελθόντος, καθώς για άλλη μία φορά αυτό παρεισφρύει στη ζωή της.


Έναρξη Β΄ Κύκλου – Επεισόδιο 1ο. H Ίνγκερ Γιοχάνε και ο Ίνγκβαρ περιμένουν σύντομα παιδί. Ο Ίνγκβαρ και η σουηδική αστυνομία προετοιμάζονται για την επίσημη επίσκεψη της Αμερικανίδας Προέδρου, Έλεν Τάιλερ. Την ευχάριστη προσμονή όμως της επίσκεψης αυτής θα αντικαταστήσει ο πανικός, καθώς η Πρόεδρος εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

(B΄ Kύκλος) – Επεισόδιο 2ο. Η σουηδική αστυνομία επιστρατεύει όλα τα διαθέσιμα μέσα για την εύρεση της Προέδρου των ΗΠΑ. Η Ίνγκερ Γιοχάνε συνειδητοποιεί ότι το παρελθόν ζωντανεύει απειλητικά μπροστά της, όταν μαθαίνει πως ο Ίνγκβαρ θα είναι ο σύνδεσμος του Γουόρεν Σίφορντ στην τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας για να βρουν την Πρόεδρο.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !