Ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο του MEGA...

0
Η ΠΟΣΠΕΡΤ από την πρώτη στιγμή, στέκεται αλληλέγγυα στους εργαζόμενους του MEGA και στην ΕΤΙΤΑ, στον αγώνα επιβίωσης, αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού.

Σήμερα έπεσαν οι μάσκες, αν και το Τριώδιο δεν έχει έρθει ακόμα.

Οι ανάλγητοι μέτοχοι, η ΕΙΤΗΣΕΕ και οι σπεκουλαδόροι τους στη Νέα Δημοκρατία και τους δορυφόρους της, σήμερα αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα που είναι η αλήθεια.

Τα κροκοδείλια δάκρυα και το δήθεν ενδιαφέρον τους για τους εργαζόμενους το προηγούμενο διάστημα, σήμερα – αν είχαν φιλότιμο – θα έπρεπε να έχουν γίνει βρόχος.

Όλοι αυτοί που με χίλιους τρόπους ήθελαν, όπως τους είχαν συνηθίσει και όπως τους είχαν τάξει, να χρησιμοποιούν και να αυγατίζουν την περιουσία τους και την επιρροή τους μέσα από τη δημόσια περιουσία που είναι οι συχνότητες, σήμερα πρέπει τουλάχιστον να κρυφτούν.

Ποιος δεν θυμάται τις αμετροεπείς με σκοπιμότητα προτάσεις τους και για αμέτρητες.. τηλεοπτικές άδειες, που σήμερα αποδείχθηκε ότι δεν μπορούν να καλυφθούν ούτε οι 7 κι εκεί πάλι έβαζαν τους εργαζόμενους μπροστά. Όμως για όλους έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της αλήθειας.

Οι απλήρωτοι επί 21 μήνες εργαζόμενοι του MEGA που το κράτησαν ανοιχτό και έφεραν ζεστό χρήμα στα ταμεία του, πάνω από 50 εκατομμύρια, σήμερα τους πετάνε στο δρόμο.

Οι μέτοχοι, μεγιστάνες του πλούτου και «φιλεύσπλαχνοι» σε άλλες δράσεις τους που κατά κόρον τις διαφημίζουν μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν για να αγιοποιούν την εικόνα τους, έδειξαν ότι ακόμα και η ψυχή τους είναι μαύρη, σαν το μαύρο που έριξαν στο ΒΗΜΑ FM και ρίχνουν και στο MEGA και δεν μας ξεγελούν.

Καλούμε όλους τους μετόχους, να σταματήσουν τα παιχνίδια τους σε βάρος των εργαζομένων του MEGA και αφού δεν έγινε «συνωστισμός» για διεκδίκηση των αδειών όπως επαίρονταν και αφού δεν αυξήθηκε το τίμημα και αφού επιτέλους ήρθε και η νομιμότητα στην αδειοδότηση των καναλιών, άμεσα να ξεκινήσουν διαδικασίες ώστε να διεκδικηθεί η 7η άδεια, όπως προβλέπει ο νόμος.

Άλλωστε πλέον μ’ ανοιχτά χαρτιά και γνωρίζοντας, όπως φαίνεται, θα είναι ο νέος διαγωνισμός.

Καλούμε επίσης την Κυβέρνηση, που δικαιώθηκε από τη διαδικασία νομιμοποίησης, να μην αφήσει πίσω της θύματα. Να αναλάβει αποτελεσματικές πρωτοβουλίες ώστε να στηρίξει αυτούς τους εργαζόμενους στην πράξη, γιατί αυτοί δεν είναι οι υπεύθυνοι και δεν τους αξίζει να είναι οι ίδιοι και οι οικογένειές τους τα θύματα.

Ο αγώνας γι’ αυτά που δικαιούνται είναι ιερός και δικαιούνται δεδουλευμένα και εργασία.

Μια εργασία που έχουν αποδείξει πόσο πολύ τιμούν πόσο υπολογίζουν και πόσο άξια σ’ αυτήν προσφέρουν.

Οι εργαζόμενοι του MEGA θα μας έχουν δίπλα και πλάι τους σε όποιες δράσεις επιλέξουν.

Όλοι μαζί στον αγώνα ζωής και αξιοπρέπειας !

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !