«Mega Tέλος.Ο ασθενής απεβίωσε»: Το συγκλονιστικό μήνυμα και η φωτογραφία από το εσωτερικό του καναλιού...

2

Η αποψινή εξέλιξη με το MEGA ,έχει προκαλέσει αναστάτωση κι έχει γεννήσει ερωτήματα, όχι μόνο στους εργαζομένους αλλά και στον καθένα. Το MEGA δεν κατεβαίνει στον διαγωνισμό των αδειών, παρά το ότι είχε μετά από προσπάθειες την εν λόγω δυνατότητα.

Έτσι, οι εργαζόμενοι, με τη γνωστοποίηση της απόφασης των μετόχων, μαζεύτηκαν στο κανάλι, κι όπως ήδη σας είπαμε, με μήνυμά τους στις οθόνες μας μιλούν για εξαπάτηση .Η Νάταλι Κακκαβά, επί χρόνια παρουσιάστρια των  Δελτίων Καιρού, ανέβασε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του καναλιού, μαζί με τους εκατοντάδες συναδέλφους της, και την οποία φωτογραφία συνόδευσε με ένα μήνυμα γεμάτο αγανάκτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Mega Τελος...Ο ασθενής απεβίωσε...Μετα απο 22 μήνες στην μονάδα εντατικής,οι ιδιοκτήτες τράβηξαν το καλώδιο απο την πρίζα,οδηγώντας 420 οικογένειες στην ανεργία..Τι κι αν κάποιους τους κάνουν έξωση από τα σπίτια τους.. Τι κι αν έχουν στηρίξει απλήρωτοι 2 χρόνια τώρα το κανάλι,ώστε να μαζεύουν χρήματα οι τράπεζες στους λογαριασμούς τους από τις διαφημίσεις και να αποπληρωνονται τα δάνεια των μετοχών.. Νιώθω απίστευτη οργή και θυμό γιατι ειδικά τις τελευταίες μέρες καλλιεργήθηκαν βασιμες ελπίδες ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες για την επαναλειτουργία του καναλιού..Μας διαβεβαίωναν ότι όλα θα πάνε καλά...Και ξαφνικά σοκ...Κρίμα..Τελικα οι ανθρώπινη ψυχή δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο βωμό πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων... Έχουμε μαζευτεί στο κανάλι απόψε έστω και για τελευταία φορά...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καταλαβαίνω την στεναχώρια και την αγανάκτηση των εργαζόμενων του ΜΕΓΚΑ, αλλά μόνοι τους πήραν την απόφαση να δουλέψουν για τα δύο χρόνια που ήταν κλειστό . Δεν υπήρχε καμία διαβεβαίωση πως θα πάρουν τις δουλειές και τα λεφτά τους πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε/φίλη αν δε δούλευαν δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναλειτουργήσει το Μέγκα.Ετδι τουλάχιστον είχαν ελπίδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !