#MasterChefGR: Για αυτό τον λόγο αποχώρησε οικειοθελώς η παίκτρια!

0

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου-Κου" βρέθηκε σήμερα το πρωί η Χριστίνα Αργυρούδη. Η παίκτρια, παρά το γεγονός ότι κατόρθωσε να μπει στην 22αδα του διαγωνισμού, αποχώρησε οικειοθελώς εντελώς ξαφνικά πριν λίγες ημέρες από το show μαγειρικής. Η αποχώρηση της ήταν εντελώς ανεξήγητη, καθώς δεν υπήρχε κάποιος προφανής λόγος.

Σήμερα, όμως, η παίκτρια το πρωί εξήγησε τα πάντα στην Κατερίνα Καραβάτου! Ο λόγος της αποχώρησης της ήταν ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της και η ίδια θεώρησε πως πρέπει να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια της.

«Η αλήθεια είναι ότι με ρωτάνε πάρα πολλοί άνθρωποι τώρα τελευταία. Ούτε εγώ ήθελα να φύγω από το διαγωνισμό. Λίγο πριν μπω στο παιχνίδι, στο σπίτι του MasterChef, πληροφορήθηκα από τους γονείς μου ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Έμεινα δύο εβδομάδες, ενώ το ήξερα. Οι γονείς μου μού είπαν να κυνηγήσω το όνειρο μου. Κι εγώ το ήθελα. Το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να φτάσω πολύ μακριά και το πίστευα κιόλας ότι το είχα. Αλλά όταν έχει να κάνει με κάτι τόσο σοβαρό, βάζω πρώτα την οικογένεια. Δεν μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό. Ακόμα και την καριέρα μου. Ακόμα και κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Ένιωθα τύψεις που είμαι μακριά. Έχει να κάνει με τον μπαμπά μου.

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι ήταν αγχωτικό για εμένα, αλλά ήταν παραπάνω αγχωτικό από τη στιγμή που ήξερα ότι έξω οι γονείς μου παλεύουν» δήλωσε η Χριστίνα Αργυρούδη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !