«Έκλεβα χαρτιά υγείας, γιατί δεν έβγαινα οικονομικά»: Συγκλονίζει κριτής του #MasterChefGR!

0

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και τον έκαναν να κλέβει χαρτιά υγείας καθώς δεν του έφταναν τα χρήματα, μίλησε ένας εκ των κριτών του Master Chef!

«Μετά τον Λουκάκο, γύρω στο 2005, πήγα στο Λονδίνο. Είχα στείλει mail, μιλούσα αγγλικά επιπέδου lower και δανείστηκα λεφτά για το ταξίδι. Στην αρχή με φιλοξενούσε μια κοπέλα που είχαν γνωρίσει κάτι φίλοι μου για γκομενοδουλειά στις Σπέτσες. Καθημερινά ξυπνούσα 6:30 το πρωί και γυρνούσα στις 2 το βράδυ. Ήταν σκότωμα και δεν μπορούσες να πεις “chef, να πάω για ένα τσιγάρο;”. Εκεί έπαιρνα 780 λίρες», λέει, στο "Down-Town" και την Νάνσυ Φαφούτη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας για την εποχή που δούλευε στο εστιατόριο του Gordon Ramsey στη βρετανική πρωτεύουσα.

Τα χρήματα, όμως, δεν ήταν αρκετά και εκείνος δυσκολεύτηκε πολύ για να τα βγάλει πέρα: «Έδινα 590 λίρες για ένα δωματιάκι 15 τ.μ. σε μια κακόφημη περιοχή και έμενα άφραγκος. Φαντάσου ότι πήγαινα στα McDonalds, αγόραζα ένα μπέργκερ και έκλεβα χαρτιά υγείας γιατί δεν έβγαινα! Κάποια στιγμή κλάταρα από την κούραση, κατέρρευσα και πήρα τον Λουκάκο, ο οποίος ήρθε για να μου κάνει ψυχολογική υποστήριξη και να με πείσει να κάτσω. Τελικά, πολύ αργότερα, για προσωπικούς λόγους γύρισα στην Ελλάδα».





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !