Είναι από τους πιο γνωστούς σεφ αλλά και από τους πιο απαιτητικούς, κάτι που έχει αποδειχτεί με τις περισσότερες δουλειές που έχει κάνει στο τηλεοπτικό τοπίο. Όσοι βέβαια γνωρίζουν προσωπικά τον Έκτορα Μποτρίνι υποστηρίζουν ότι στην προσωπική ζωή του «είναι από τους πιο γλυκούς ανθρώπους», τονίζοντας όμως με νόημα «όταν δεν είναι στην κουζίνα»!

Είναι λοιπόν σαν το «Hell’s Kitchen» να.. μαγειρεύτηκε ειδικά για αυτόν, καθώς μπορεί να προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες, αλλά είναι σαφές ότι ο Μποτρίνι είναι ιδανικός να δικαιώσει τον τίτλο του κάνοντας «κόλαση» τη ζωή όσων συμμετέχουν στο ριάλιτι και δεν δίνουν τη δέουσα προσοχή και αγάπη στην κουζίνα και τη μαγειρική.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου, πολλοί είναι οι επαγγελματίες σεφ που θέλουν να μπουν στην «κόλαση» του Μποτρίνι αφού υπήρξαν εκατοντάδες αιτήσεις. Ωστόσο αυτές τις μέρες θα γίνει η τελική επιλογή των 20 διαγωνιζομένων που θα πάρουν το «πράσινο φως» για να περάσουν την πόρτα της τηλεοπτικής κουζίνας του με την ελπίδα ότι θα αποδείξουν στον Μποτρίνι ότι δεν τους τρομάζει η… κόλαση αλλά αγαπούν… κολασμένα τη μαγειρική. Οι διαγωνιζόμενοι θα συγκατοικούν σε σπίτι που θα βρίσκεται δίπλα από το εστιατόριο και θα είναι… ετοιμοπόλεμοι να αποδείξουν ανά πάσα στιγμή ότι δεν είναι «επαγγελματίες σεφ» μόνο στα… χαρτιά!

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αφού λίγο μετά τα μέσα Φεβρουαρίου η «Hell’s Kitchen» του Έκτορα Μποτρίνι θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με σκοπό μία φορά τη βδομάδα να αγαπηθεί… κολασμένα από τους τηλεθεατές που θα μαθαίνουν και πολλά μυστικά της μαγειρικής τέχνης τόσο από το γνωστό σεφ όσο και από τους διαγωνιζόμενους…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

1 σχόλιο:

Steve 13 είπε...

Θα γελασουμε πολυ με αυτο πιστευω

Bottom Ad [Post Page]