Από την προηγούμενη βδομάδα ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα η συνάντηση των τριών δισκογραφικών που έχουν επιλεγεί με στελέχη της ΕΡΤ για να καθοριστεί το νομικό πλαίσιο και ό,τι ακόμα χρειάζεται προκειμένου να συμμετέχουν στον ελληνικό τελικό.

Όπως μάλιστα είχα αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο η πρόσκληση που είχε σταλεί στις τρεις δισκογραφικές ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στη συνάντηση που ήταν να γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι «αντικείμενο είναι η ενημέρωση για τη διεξαγωγή του ελληνικού τελικού της Eurovision στις 16 Φεβρουαρίου, καθώς και η συζήτηση για τις συμβατικές υποχρεώσεις των εταιρειών απέναντι στην ΕΡΤ»!

Ε, λοιπόν η συνάντηση ακυρώθηκε και οι δισκογραφικές ενημερώθηκαν πως θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί τους από την ΕΡΤ για να οριστεί νέα συνάντηση. Το πότε… κενό, ενώ υπάρχουν πολλά θέματα και… μέτωπα ανοιχτά. Πάντως όπως μαθαίνω ένας από τους λόγους της ακύρωσης είναι γιατί ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι νομικές λεπτομέρειες συνεργασίας ενώ μάλιστα, λέγεται -και μάλλον δεν είναι «ράδιο αρβύλα»- πως κάποιοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν χρήματα από το ταμείο της ΕΡΤ για το διαγωνισμό. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν και να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν πολλές…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: