Eurovision: Η Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο - Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού!

0

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ήδη ηχογραφήσει το τραγούδι, το οποίο σύμφωνα με έγκυρες πηγές ξεπερνά κάθε προσδοκία και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τη μουσική όσο και για το στίχο του. Πρόκειται για ένα μοντέρνο upbeat άκουσμα, όπως μας έχει συνηθίσει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου και θα ξεσηκώσει στους ρυθμούς του ολόκληρη την Ευρώπη.

Πολλοί μάλιστα το έχουν χαρακτηρίσει ως «την δυνατότερη συμμετοχή της Κύπρου στην ιστορία του θεσμού». Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκκρεμούν μόνο κάποιες λεπτομέρειες στα συμβόλαια συνεργασίας μεταξύ της Panic Records και του ΡΙΚ. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι στην Κυπριακή αποστολή θα συμμετέχουν επαγγελματίες από Κύπρο, Σουηδία και Ελλάδα, ούτως ώστε τον Μάιο η χώρα μας να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

Το ΡΙΚ και οι διοργανωτές της Eurovision αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη Πορτογαλία με ένα δυνατό χαρτί, μια έμπειρη ομάδα και μια σπουδαία καλλιτέχνη με μεγάλη πορεία στον χώρο της μουσικής. Η εντυπωσιακή της παρουσία στη σκηνή, η κίνηση της αλλά και οι φωνητικές της ικανότητες κάνουν την Ελένη Φουρέιρα την ιδανική επιλογή για τη χώρα μας και ένας λόγος που τα 12αρια θα πέφτουν βροχή. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ εντός των ημερών, που θα αποκαλύψει τον τίτλο και την ημερομηνία δημοσίευσης του τραγουδιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του oikotimes.com, το τραγούδι φέρει τον τίτλο "Fuego"!

Πηγή: Αlpha Κύπρου / alphanews.live

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !