Η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision; - Όλο το παρασκήνιο!

1

Στις πέντε το απόγευμα της Τετάρτης είναι  προγραμματισμένο το ραντεβού με την Ελένη Φουρέιρα, την Panik Records και την Κυπριακή ομάδα που τη θέλει διακαώς να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Κώστας Τσουρός στον αέρα του Πρωινού. Το τραγούδι του Άλεξ Παπακωνσταντίνου είναι, λένε, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της (αν και δεν είχε γραφτεί αρχικά για εκείνη), ενώ, αν οι δυο πλευρές συμφωνήσουν στα θέματα παραγωγής- έτσι ώστε η σκηνική της εμφάνιση να είναι εντυπωσιακή- τότε σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το όνομά της.  Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι αυτό που είχε αρχικά προταθεί στην Έλενα Παπαρίζου, ενώ στη συνέχεια είχε γίνει μία κρούση και στην Τάμτα, η οποία όμως αναγκάστηκε να αρνηθεί εξαιτίας του απαιτητικού πρωταγωνιστικού της ρόλου στο μιούζικαλ Cabaret.

H Ελένη Φουρέιρα πάντως είναι μια έξυπνη και ασφαλής επιλογή και είναι λυπηρό που οι Ελληνικές επιτροπές συνεχίζουν να  την απορρίπτουν.  Με τα κατάλληλα φωνητικά και σκηνικά θα κάνει σίγουρα μεγάλη αίσθηση και μια καλή θέση ίσως αποτελέσει το πρώτο βήμα για μια καριέρα εκτός συνόρων που είναι εξάλλου και το μεγάλο της όνειρο.

Πηγή: Νίκος Γεωργιάδης / entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας πάει με την κύπρο...θα πάρει την απόρριψη και ούτε τελικό δε θα πάει.Τότε ίσως ξυπνήσει και σταματήσει να βρίζει την ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !