Eurovision: Όλες οι λεπτομέρειες για τον ελληνικό τελικό!

0

Στην τελική ευθεία, έστω και με αρκετή καθυστέρηση προχωρά ο ελληνικός τελικός κατά τον οποίο θα αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο ελληνικός τελικός θα γίνει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου σε στούντιο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη.

Ο ελληνικός τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1, αλλά η παρουσίαση των τριών υποψήφιων τραγουδιών θα γίνει μέσα από βίντεο που θα έχουν μαγνητοσκοπηθεί λίγες ημέρες πριν, από συνεργεία της ΕΡΤ ώστε να έχουν την ίδια αισθητική.

Την επόμενη βδομάδα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θα γίνει και η συνάντηση των τριών δισκογραφικών εταιρειών με την ΕΡΤ για να καθοριστεί το νομικό πλαίσιο συνεργασίας προκειμένου να συμμετέχουν στον «ελληνικό τελικό». Βασικό σημείο της συνεργασίας τίθεται, όπως είναι λογικό, ώστε η δισκογραφική εταιρεία που θα έχει το τραγούδι που θα πάρει το «εισιτήριο» για τη Λισαβόνα να μπορεί να ανταπεξέλθει στο κόστος και να μην χρεωθεί η δημόσια τηλεόραση…!

Να θυμίσω ότι τα τραγούδια που έχουν πάρει την έγκριση από την οργανωτική επιτροπή είναι, με αλφαβητική σειρά βάσει τίτλου, τα:

"Από τη Θράκη έως την Κρήτη" - Χοροσταλίτες - Spider Music
"Μην ξεχνάς τον ήλιο" - Αρετή Κετιμέ - Spicy Music
"Το Όνειρο Μου" - Γιάννα Τερζή - Panik Records

Έτσι λοιπόν, αν όλα πάνε καλά μετά την επαφή της ΕΡΤ με τις πιο πάνω δισκογραφικές εταιρείες, τότε τα τρία αυτά τραγούδια θα διαγωνιστούν στον «ελληνικό τελικό», την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, διεκδικώντας μόνο με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !